on the air cleaner when i went to change filter one of the two vacuum lines is disconnected and I dont know where it goes the other vacuum line goes to the diaphragm on side of tube can you please tell me where to connect to

How to pop stuck hood

Fan won't cut off kills battery

I have a Volvo S80 T6 and it runs fine, I just have a small battery for it. I can't use the radio or leave the doors open or lights on for longer than a few minutes. One day I started it and it turned on, but sounded like it wasn't getting any gas. It had like a cough, then it died. So I jumped it and tried again thinking the battery was just weak, but it continued making the loud noise and shaking so I gave up. I've had numerous people check it out, but nobody can figure it out. I know my alternator, battery and spark plugs are good... What could it be? I really need this car for school and work. I plan on selling it after I fix it because I can't keep up with the expensive costs of repair or parts, but I need it for now. Anything helps. I'm also planning on getting brand new spark plugs and a battery, but what would I have to do if it isn't getting any gas?

car was running but slipped in 3rd gear. changed the shift solenoids out, went to start it and nothing, not even compression. Checked timing, that was ok. what else could it be?

the oil pressure light goes off once the car is started. When I turn on the car the light does not come on. Only when The ignition switch turn on a all warning light comes on. all will go of except the oil pressure light. but does not come on once the car is started.

I bought the vehicle cheap because I was told it needed a new transmission. It drove when it was cold, but sounded as if it was going to shut off. I brought it to Aamco to have a Free Multi point check. I was told a further inspection was needed which i had to pay $191, in which they said it backfired. They changed the 02 Sensor, then said it overheated and they filled coolant, and it overheated again. They then wanted to do an RDI which cost me another $850. The final concclusion was that the radiator was leaking coolant into the transmission fluid which damaged parts in the transmission that needed to be replaced. Needed a transmission rebuild and radiator and thermostat replacement which would cost me over $4000. This seems extremely high, is this a reasonable amount for that?

What is the right step to investigate and clear these fault. My car can start and drive without problem.

About every 5 seconds my card surges forward whether sitting still or coming to a stop. It sounds like it "revs" on a 5-second relay. It has 270,000 miles on it. I bought it used last year and have replaced many parts. Could something just need cleaned or does it sound like something else needs replaced?