13
questions

So I have had the car kinda checked out the heater core flushed out. One day I will have really good heat but when I shut the car off then turn it back on it doesn't work or gets colder. The blower is working just fine just no heat sometimes. The temperature gauge is at about 200

It has a 3800 non turbo engine and shows 74000 miles on the speedometer. Fuel pump pressure is 40 to 42 lbs, engine ignition fires good before and after it stalls and both still good when not starting. It usually cranks back up after a few tries and dies shortly after restart. Sometimes it won't restart and if you turn the ignition switch off an on 8 or 10 times it will start. The key will pull out of the switch while its running and it keeps running. The Engine light is on and the codes shows cam sensor and sometimes pass key error. I replaced the cam sensor and ck cam magnet, it would turn in the sprocket just a little but not back & forth loose. I tested all the connections and continuity and had the ICM module tested, all showed good. The car still throws and cam sensor error and sometimes pass key error and the car still quits.

i have looked for a resevoir but can't see anything, do i have to take it in to a shop?

Need to know an estimate of how much it will be to get front bumper and grill fixed and both headlights and hood. Car was hit and the front is damaged and need collision repair to make the car look back like it was.

where do i add power steering fluid to my car . i have looked for a reseviour, but cannot locate it.

Just appeared this morning.

BOUGHT MY 95 98 IN NOVEMBER 09 RAN PERFECT UNTIL JUNE 10 WHEN STARTER QUIT, BOUGHT NEW STARTER AND WORKED FOR NINE DAYS THEN WOULDN'T START, JUST CLICKS, AFTER SITTING FOR A FEW HOURS STARTS RIGHT UP. THIS HAPPENED SEVERAL TIMES AND REPLACED STARTER TWO MORE TIMES ALWAYS WITH SAME RESULTS.

My Oldsmobile keeps dying. It will crank, sometimes, but after a few minutes it will die. After the check engine light kept coming on we took it to a parts store to have a diagnosic ran. It showed nothing was wrong.Does anyone have any idea on what can be causing it to shut off like it is. My dad replaced the fuel pump and we bought a brand new battery for it. One time it completely shut down. I mean everything just died. My husband could barly press the brakes down. Any ideas on what could be the problem?

Both front seat backs will not tilt and/or recline. The motors seem to work as I can feel and hear a slight motion when I activate the switch but they will not move.

whare is a upper intake plenum