My car has the key fob and keyless entry as well located beside the lock to get into the car, but I am having problem with the passenger door behind the driver side. The door will not unlock using any method, whether inside unlocking using the unlock all door button or when I use the fob or keyless entry. I have to manually pull up on the lock to unlock door. Any ideas what to do?

Car would not start, then it would after retrying over and over, replaced battery thinking since its cold it won't turn over fully and start, not the problem, car turned over and over, but I didn't smell gas at all when pushing pedal down several times, at times when I drove it cut out like there was no power. Someone said it may be the fuel pressure regulator. Not sure what does this sound close to being wrong?? anyone know or can help me not spend over and over to get this repaired. Help!

could It be a fuse and where is it located?

My car has been running rough but when it gets warm it evend out. The check engine was on. Now it is flashing and the car shut off. It crank right back up but it is running very rough and smells like something is burning. We were told before that we needed the bank one sensor two oxygen sensor. what could be wrong?

When I set the control for heat, nothing comes out. When I set it for cool air, again nothing.

driving down the road stopped at stop sign car was sputtering and losing power made it 3 blocks to home and turned the car off. Now it will not start any idea on whats wrong?

it wont restart for 20 or 40 minutes. it does this when its hot outside after driving it for 30 minutes or so

engine died while driving tried to restart it it cranks but no lights on dash comes on when switch is turned on still no start acts like its getting any fuel at all

It does it more frequently when using my turn signals.

drives fine for a while then starts to sputter and sometimes dies. it acts like it is not getting fuel. changed air filter, fuel filter, fuel pump. Did not help at all. even if you rev it the rpms do not move when it is acting up. now it is starting to smell like something is burning and the heater will start to blow cold air. can't afford to keep guessing. need help

Car running fine - just didn't have heat from time to time. Had to add water in radiator - car never overheated and also did not go to red on temp guage. I don't see any leaks but am monitoring everything now - could I just monitor all fluids and run car without replacing the timing cover gasket set? Parts are nothing but labor is outrageous making cost almost $600.

My car has been serviced three times with the first repair for code P0401 where all my EGR sensors were changed, engine light stayed out 1 day, light appeared back on ,had it checked code P0174 shows up with code P0401 mechanic checked it again said he had to clean vacuum hoses, ok engine light out for 1 day appears back on on 2nd day ,i also failed inspection iam ready to throw in the towel i have 30 days to have repairs done before re-inspection ,what should i do next please help the car also has a burn smell .

When starting (hot or cold) the RPM goes to 2000 and then down to 900 1-2 seconds later. When driving down the road put the transmission in neutral the RPM goes to 2-3000. I have replaced the IAC, TPS plugs and wires. Cleaned the mass air sensor and replaced some of the vacuum lines but nothing seem to fix the problem. What else can I try to fix this. Thanks