21
questions

Code 69 fans kick on quick from cold start then stay on till I'm done driveing replaced front black one havnt done green one and there's a little black unknown one behind green witch one will it be just did vaulve cover gaskets and intake manifold gasket and sealed up some intake leakes now les top end above 50 hardly any power compaired to what it was before help pzz

Original engine (300K). 2 yr old transmission (ck'd out ok). New ECC. New distributor. "Strange": If I turned on lights (which showed a power-down on idle), I could then drive car and not have problem with transmission and tac (shifting down).

Runs good most time. But when pulling is enforced, it always kicks outta 5th even as I hold the gear shift in. I just had clutch replaced around 2 years ago so I know that's not the prob.

We have been told to change the fuel filter, we have been used two tanks of GS with Lukas oil and injection cleaner. I am not sure why the fuel filter would work, but we will try it. Can you offer advice on what else to do to troubleshoot this issue? It runs ok cold, once th car is hot it acts up.. Please and thankx

The car started having troubles a few weeks back, it would stall when i shifting in between gears or shifted into 1st. I changed spark plugs and fuel filter and the problem seemed to have cleared up but now it has started again. It only seems to happen within the first half hour or so of the car being on where it will stall intermittently. Once it has been on a while it seems to be okay.
If you have any idea let me know!
cheers logan

Even though the defroster works I have to continuously wipe off the fog on all the windows. I see no leaks in the vehicle. This has become a safety problem.

On the problem can't find diagram online any where let me know if u need anymore details

ok my car starts then it sound ok but when i put it to frist gear then it back fires but i let it it here with then engine on for about five to ten minutes its runs fine

I have changed the fuel pump, fuel filter, spark plugs, spark wires, distributor cap, rotor, Main relay fuse, and new battery, and nothing has worked. I went to see if I could get a diagnosis but they said that they could not get any codes. Please, if you have any suggestions let me know. Thank you

i dont have spark i dont know waht i can do

automatic transmission wont shift into high gear.Does not seem to slip,just wont go into high gear.

PARKED CAR WEATHER GOT DOWN TO FREEZING NEXT DAY WOULDNT START.WAITED 3 WEEKS TIL IT WARMED UP.ITS GETTING FUEL AND FIRE BUT HAVE TO HOLD TO FLOOR JUST TO GET IT TO RUN,IT WONT REV UP RUNS FOR BOUT 15 SECS THEN DIES.TIMMING OK,NEW PLUGS,PLUGS WET WITH GAS AND GOT SPART.ITS AS IF IT ISNT GETTING ENOUGHT GAS.LOOSEN BOLT ON FUEL RAIL AND GAS GUSSED OUT.I KNOW ALL THE INJECTOR CCOULDNT HAVE WENT BAD ALL AT ONCE.STUMPED.NEED EXPERT ADVISE.

full battery, fuses all good, no lights or crank

what do you call the piece that controls the lights on your gear and on the dashboard which illuminates when the car is parked, on neutral or on drive etc. I need to replace that piece but i don't know what it's called. please help