44
questions

I'm aware front left shock in need of replacement. So I am replacing both front. Steering is not a problem for city use or speeds up to55- 60 mph. Above that & oddly not always, jeep becomes hard to steer. Steering becomes difficult & shakes violently until speed is reduced. 1st incident I thought I had blowout & pulled over to replace. I know that shocks wouldn't cause all of this. Maybe ball joints, tie rod? Am I overlooking something else equally important?

Rear wiper wouldn't turn off. Control switch on dash wouldn't release wiper. Continued to run,draining cleaner reservoir. Removed hose to prevent fluid loss. Think rear wiper motor attached to rear hatch windshield needs replacing? Looks like a trip to the boneyard unless something I've overlooked & that could be a real possibility. Helps to be smarter than what you're working on. That tends to a challenge for me & auto repair. Don't mind doing it if I knew what it was I was doing!

Rear wiper wouldn't turn off. Checked motor housing mounted to rear hatch window. Had to remove line from cleaner reservoir so not to waste fluid.

Sounds like compressor will run but no air. Same situation with heater.Black exterior & interior. In DFW area. Man I'm dying. Must be 120 degrees inside furnace on wwheel!Easiest & least $ is my approach. Any suggestions will be appreciated. Thanks!

My breaks are screeching everytime i apply them! I was wondering what ways there are to fix this and how much it cost??? I think it is the front breaks that are making the noise.

Pulled in yesterday, all good. Today, turn switch, nothing. No power at all. All fuses are good.

It runs goods at idle, starts good! Just started missing mainly when it being lugged around at half throttle! Also smells like it's getting too much fuel. Check engine light stays on now with a misfire code! Please help!!

Dashboard display goes dead+warning light for airbag goes on.Hot Weather only.

I have A 99 Jeep Wrangler with a auto transmission stright 6. When I start it up and take off in gear the rmp's rev up real high then it takes it a while and then takes off good. The more u drive it the better it starts working. Then all of a suddend going the same speed it drops down in speed revs up real high then will take off.. Any answers??

I did have the front passenger tire replaced. It had an inspection sticker put on just a few months ago also. They raised the Jeep up and checked the ball joints then. It passed.

i changed the plugs and wires and the tps its a 4.0 im not getting any codes and if u get on it all at ones it starts miss and wont rev over 3500rpms