brake lights stay on and front amber parking lights r on also why?

It only happens when the engine gets warm

Im just wondering if the shock absorbers necessarily have to be replaced or can they be oiled or greased when there is a graunching noise. Also, the car jerks a little between the 2nd and 3rd Gear. Had new sparkplugs put in and replaced leads. Still does it at the speed of 40-60kmph. Would appreciate any answer. thanx

I was just driving back home from the mall, when suddenly my clutch went soft. It usually has free play where i can rest my foot on without engaging the clutch. But it randomly went completely soft, even if i rested my foot on it like usual, it just sunk almost to the bottom. For the first time, i had to completely depress the clutch all the way to the end to change gears. As well, i struggled to put it into 1st and 2nd, i managed it, only after pushing the gear stick hard....
I didnt notice any leaks or anything, but I immediatly took it to the service garage about 3 km's away, so I didnt do much driving after it happened. No news from the garage yet, but what are the possible symptoms and the possible cost of the situation.


Check engine light does not show engine problem.

I can drive in low gears 1&2 but it won't go in drive the engine just revs real hi

need to replace alternator belt,new tires and balanced p/s give a ball park of cost of these items and usual charge for installation?

I have a leak in 5 inch metal pipe that comes out from back of the motor.This pipe connects to hose and heater core.I need to buy this metel pipe and need to know how to get the pipe out of the motor.Please,can you help Mandy

basically, my headlights won't turn off on my 97 hyundai accent. i've had one flat battery as a result, and since then i have to pull the 30A fusible link from the fuse box if i want to be able to start the car again in the morning.

first port of call: replace the stalks/switches. i accidentally bought two replacement switches due to a mix-up, and neither fixes the problem. the problem continues even when no stalk is installed...

second thought: dodgy relay. this is where it gets weird: the lights stay on even with the relay removed, which defies logic to my mind. it makes no sense to me at all.

i have no idea where to go from here in terms of diagnosing the problem. any suggestions most welcome!

How much does it cost to replace the starter?