The Engine codes were O2 sensor upstream and low voltage fuel. I replaced the upstream sensor and I replaced the fuel sensor relay still the same problem only now it gets worse with the heat. I replaced the fuel pump assembly and still having problems. vehicle will either not start at all or start then shut off after about 15 seconds. HELP

Power drive train broke at 100,200 miles. #6 cylinder had to be replaced also when this happened

My 2007 Ford Fusion kicks on 3rd gear after warming up or driving for about 30 minutes or so once the car is warmed up. What could be wrong?

ive had my car for almost a year now,im having problems with my battery.something keeps draining my battery and I have to get a jump almost every day.some days it will crank right up then some days it wont causing me to get a jump,its not my alternator nor the battery its self I got both check.the lights and everything comes on but it wont start.i can get a jump and as long as im not letting it sit for a long period of time it will crank right up but if it sits like over night then ill have to get a jump but then again some days it sits over night and the next day it cranks right up so I really don't know what the problem is.i do make sure everything is off before I exit my car sometimes that work and sometimes it dont

I was driving my car and I noticed the speedometer would drop to 0mph and then start jumping all over the place. Then I noticed the RMP's would drop a little for a split second. Then the check engine light came on. What is the problem?

I would really appreciate someone can tell me how many engine mounts are there in ford fusion 2007. I have seen videos about replacing it, it says only about the one near to coolant bottle. Is it possible to replace only the butadiene part of the mount instead of entire mount? Thank!

What is making my Fusion knock in the #1 cylinder exhaust side ?

Installed new (rebuilt) PCM programmed to VIN due to melted coil packs. All new coils and plugs. Locksmith reprogrammed original keys. System says 2 keys programmed. Car won't start, theft light on. Any suggestions? Is PATS separate or within PCM?

Just happened