it won't pass inspection. They clear the error and have to drive it 40 to 50 miles to clear other three monitors then message comes back

Its important I get it done in time to get an test so I can get my plates

Radiator fluids been changed couple months ago and the fluids up to the full line. But my check coolant light keeps going on?

Took my car in cuz there no acceleration/stalling. Cadilidic converter and fuel coil where both replaced. Week later fuel coil craps out. Replaced a third time. 3 hours later that coil is a bust as well?? What is causing the coil to keep going bust. Or is it actually possible I gotten three new faulty parts in a row??

I engine light flashing indicating two cyclinders are not firing. Raw fuel being pushed through caddilidic converter. Destroying the converter. Had converter replaced along with fuel ignition coil. Week later after driving for 10 hours delivering pizza. Car engine light flashing again. Car won't run when giving it gas. Fuel ignition coil replaced again. Mechicanics said they other new one was bad. Once another new one put in. After 3 hours driving it engine light flashes again and car won't run right again. What would be causing the fuel ignition coil to keep getting fried??

radiator fan not working

Like I put a new head lights,park lights,tail lights, and brake lights in it after putting a new battery in it n it blew all the light n it still won't hold charge or nothing..What can be causing all of this?

It was running fine turned it off and it wouldn't start again try to jump it wouldn't take a jump started clicking under the dash little white box with wires no lights nothing

crank no start. has spark at coil, plugs. has compression on all cylinders. fuses ok. fuel pressure on fuel at end of fuel rail. dash lights on. timing belt ok.
What else could cause problem? any ideas would be appreciated. thanks.

I have taken it to 3 places and no one seems to figure out what it is. It starting making a loud noise, sounds like it coming from front driver's side. Like there is a bubble or something with the tire, but car place, not tire.

Replaced old battery with a brand new one
Connected cables to new battery. There was a spark. Car shows no signs of power.

Apparently looks like there is no spark!
Got a code p0320.
Service engine light came on.
To get to the crank sensor also took timing cover off, on the mark.