84
questions

Cigarette Lighter doesn't work. If it's a fuse, could you tell me what number ??

It has not been working. I've heard noises from the right front, but noone else has heard it. I knew something was coming up, but couldn't decide what it could be. What am I looking at ... and could I do it ourselves ??

I changed the bulbs and the signals worked on an off but now it don't work. I just want to know if I should try the fuses?

Searched for correct parts but do not know which version I should be getting: Clutch Flywheel Ring Gear - standard, flat, 132 teeth or MTX / Flywheel - flat or 20 teeth/splines. As far as the clutch kit goes I don't really know what to look at as a deciding factor. I tried to get a more complete description and specifications for the parts on the fordparts.com site but that wasn't any help either. Since I'm living on a partial pension I can't afford to buy the parts from their site but I don't want to order the wrong parts and get hit with return shipping & restocking charges either.

I got new catalytic converter but car still dies at 40mph and engine light flashes so I let off gas n it starts going again. Is it the ccrm? Control relay module? Its prob fuel pump but also ac blows hot air

The old man just replaced/repaired the transmission and it's working great with the exception of the brakes! The brakes are pulsing while driving and make a hiss-like noise when in park. Also sounds terrible while driving. :( Could be the rotors? CV axle? Wheel bearing? Master cylinder? HELP!!

The old man just replaced/repaired the transmission and it's working great with the exception of the brakes! The brakes are pulsing while driving and make a hiss-like noise when in park. Also sounds terrible while driving. :( Could be the rotors? Master cylinder? HELP!!

My air conditioner is not working it just blows hot air I did a compression check when attempting to put Freon in it and there is 0 compression in the line. At the same time I notice my engine fan is not turning on or my dash lights. I checked all my fuses and they all seem to be good. I was told it could be my constraint control relay module but I don't where that is located. Can you please help me it is my family car and it is very much needed!

my car wont go drive or roll it just revs up in o/d or drive but if it is low it will go. im not sure what to check or anything any ideas

Thought it would be a good idea to change my o2 sensors because they are both origonal. So I bought the bosh direct fit for both, put them on and imediatly my code reader gives me the p0135. The IACV TPS & coolant temp sensor are new also. The only thing wierd was 2 of the old sensor wires had some copper showing on the upstream sensor and I dont know if there is a fuse for the heater circut or not. So is it the new sensor or something else?

Only 1 pin in each (high & low) relay plug had power. I put in new temp sensor/switch. Fan still doesn't run./ no power to fan. The fuse is ok also. What else could it be?

Is this a faulty reverse light switch or can it be something else?