143
questions

It was low in oil but it was not out

it also runs around 2000rpms and no higher

I had the oil pressure switch replaced including an oil change. The check engine light is still on. My charger is a 2006 with hemi, its reached 200,000 miles, has my charger ran its course or can this problem be fixed. Its runs very well and best of all paid off.

I tested the two pink 30 amp fuses per the owners manual, and they are fine. The blower motor worked fine, when we parked the car, and in the morning it did not work. HELP!

The check engine light is not coming on. It has 106,000 miles on it. I just had the fluids and spark plugs changed about a month ago. First time this has happened.

I would want to now what to do

At first I thought it might be the engine but when I put the car into drive and hit the accelerator the car goes forward to about 10 mph and pops out of gear, I then put it in neutral and then back in drive and the car does the samething. All of this happened after I changed the oil sensor, oil sensor, alternator, belt and belt tensioner, all 16 spark plugs and all 8 coils as well as an oil and oil filter change. The symptoms I described started happening after I change the oil sensor. Also the RPM's went way to high while in drive before shifting back to nurtral.

It started and all, can't move out of gear to reverse etc

was replacing damper coupler and rear drive shaft came out how to check to make sure its in correct phase

License plate light was out. I removed the plastic light cover but the wire and bulb were not attached to the plastic cover as shown in the manual. I am assuming the light bulb and wires have fallen into the bumper, however, I cannot find an entry area to retrieve the wiring from the bumper, in order to replace the bulb into the plastic cover. Any ideas?

when i take my foot of the gas my charger will not slow down. it will stay at 30 miles hour. till i stop then it will go to the right idle. what to do.

Engine sounds like a deisel. A lot of sludge build up. The car has almost 240, 000 miles.

My Dodge was not working at all when starting it lights and all are working but will not start it would not kick nothing first I was told its the battery so I removed it had it tested and its fine so we took the starter out and noticed a wire was cut so it was fixed closed it up then its now kicking but its not turning on so we looked at the fuel pump is fine what could be the problem there is no code showing up

When the alarm goes off it prevents me from driving because it shuts off the engine. Now I am stuck at a grocery parking lot.