2006 Dodge Charger Questions

All 2006 Dodge Charger Questions

Ask a Question
License plate light was out. I removed the plastic light cover but the wire and bulb were not attached to the plastic cover as shown in the manual. I am assuming the light bulb and wires have fallen into the bumper, h...
when i take my foot of the gas my charger will not slow down. it will stay at 30 miles hour. till i stop then it will go to the right idle. what to do.
Engine sounds like a deisel. A lot of sludge build up. The car has almost 240, 000 miles.
My Dodge was not working at all when starting it lights and all are working but will not start it would not kick nothing first I was told its the battery so I removed it had it tested and its fine so we took the start...
When the alarm goes off it prevents me from driving because it shuts off the engine. Now I am stuck at a grocery parking lot.
this is the only thing holding me back. oil n engine light goes on and stays on. it goes off during hway driving. Thank you in advance, Bill
When I picked my car up from the shop lights were in such as brake light and others. So I drove home and noticed it wouldn't pick up speed and the speedometer wasn't working at all neither was the radio what could be ...
lately my charger has been stalling on me while driving, all the warning lights on the dashboard comes on and the vehicle stops moving. i have changed the plugs,engine oil and the oil filter. also serviced the fuel pu...
The problem started with the car being hard to start.
Refrigerant levels / pressures are fine. Compressor runs. I replaced the serpentine belt, and now the compressor makes noise (grinding)but runs. The drivers side is actually colder than the passenger side, but when ...
This happens when pulling a load. Mechanic says that all the fuel injectors must be bad, but I am skeptical.
then i turn engine back on, i drive for a bit then my temp goes to normal. If i start car and drive, with it saying cold it will not warm up until i turn it off then on again
I am looking at the wiring cavities now and one of the Orange n white stripes is cut, and there is a wire harness connector on one of the word (purple/blue which want there before)
so i cleaned the throttle body real good and it is still acting up could it be the sensor?
Was told all of the memory was erased by someone who tried to program the ignition key. The old key code was erased now the vehicle won't communicate with the computer.