35
questions

gears not shifting only stays in one gear .i was running good just been like that about one week

it's going thru tires like no body's buisness don't understand why the rear tires are being worn

I change camshaft position sensor crankshaft position sensor idle control throttle position Center what can keep the car from starting

a hill. It stops if I take my foot off the gas. Didn't do it this morning when the car was cool, but this afternoon it was 80-85 degrees out and it did it on the way home.

Car will try to start but wont fully start. We have replaced the power train module, crank shaft sensor, cam shaft sensor, fuel pump, fuel filter, and had the ignition switch fixed in the steering column. What else could it be? It will not start unless you hold the gas pedal down and turn the key but once you let off the gas pedal it dies. Please someone help!!

replaced with new battery and altenator car turns over great wont start

CAR STARTED FNE FIRST TIME TRIED TO START AGAIN BARLEY TURNS OVER DRAINED BATTERY WHAT COULD BE CAUSING THIS CAR RAN GREAT TILL BATTERY DIED

not the computer coolant sensor but the one for the dash gauge.
the gauge does not read it stays on cold all of the time no matter how long the engine runs.

The Heater control does not light up, the traction control does not work, nor do the anti-lock brakes.

The car turns over, so the battery, alternator, and starter are fine, and we just replaced the spark plugs, but now it won't start. We think it is the fuel filter, but we are not sure, how can you be sure it is the fuel filter? And do you have any insite on how it can be fixed.

Thought I smelled strange smell before they stopped working. And possible smoke.

the top of the engine is on my way do i have take it out then the valve cover

blower moter and it works we replaced the censer under the dash were the blower moter is but still not working any sugestion

ok this is the problem i have no spark at all i have changed the crank sensor and the cam sensor and i took a test light to the pcm and i have power to the starter relay and power to the auto shut down and the wipers sensor but NO POWER to the radiator relays or the EATXshutdown sensor all of my fueses are good the 20amp fuse in the pcm is good all so so what do you recommend i do next