Close

1999 Chevrolet S10 Questions

Get answers to questions about your 1999 Chevrolet S10 at RepairPal. Find solutions, diagnose problems and get back on the road.

Refine by vehicle
×
Choose your vehicle
124
questions

dose not work. when i clear codes the gas gauge gose to full and back to e

Engine sounds like it has a exhaust leak when cold and white smoke comes out tail pipe then when it warms up it stops smokeing and quites down.

we have changed the module, fuel pump, distributor, computer, and dash panel it still starts for a second and shuts off now the gauges are not working what is my problem?

What do I do

my buddy got it red hot the engine when he was stuck i pulled the sparkplugs to see what cyl but it keep going with the sound any ideas

ive replaced the bulbs,fuse,and brake plug. I have tail lights but no brake light

When I start and drive it from a "cold" start, the alternator charges as expected; the voltage gage shows in the 14.5v range. When I shut it off and start it back up while still warm (like at a gas station) the volt meter shows around 12v with the battery light on indicating no charge.

Here's what I did so far:
Replaced the alternator (it was old anyway but the problem remains with the new one)- I will take this new one out (it's a remanu) a try a different one.
Replaced the ECM/PCM but still there (seems to run better, oddly enough)
Checked all the grounds - fine
Checked power directly from the alternator both hot and cold: shows the same results as the volt gage.
Checked power at battery, same as volt gage.
Tried different batteries: same result