49
questions

I have a 95 Z28 with a 94 Z28 motor just replace intake gasketwhen I try to start it antifreeze shoots out mufflers

At first we thought it was the fuel pump, but we changed that and the fuel filter and it still wouldn't start so we tryed a new PCM and that still didn't work. The car was getting no fuel pressure to the rails, Then we jumped the relay switch and it got 45 psi, But still would not crank spark plugs are getting fire, and injectors are getting pulsing, i know this by testing the wires for the injectors but still would not crank. We shot gas through the intake and it turned over but still would not crank, We found small round particles in the gas and the gas was dark yellow but the car has been sitting for 6 and 1/2 months. I love my car and would love to fix it, But I'm not sure what else to do!

all the dash lights and radio every thing comes on but no engagement of the starter

12,000 miles on motor, all fluids fresh and full.

engine light isn't on, how can Ifind out w/out going broke?

no knock when idling

The car would not shift so I bought new cable and need to know how to install the part.

Ive never had a problem with my car til now.my car is hard to start.and when I get it started it shakes like crazy.whats going on.do I need a new belt, transmission or alternator? ?when I drive it, I cant go over 30 withoit it shaking like crazy

I have a 1995 Camaro and would like to buy a new radio. I was just wondering if there is a certain type or style that I need to get, and what brands you think are the best? Also, how easy would it be to install? Would I be able to do it myself, or should I pay someone to do it for me?

add a bigger cam and put some 350 head on it is that possible?

I changed the water pump on my 1995 Chevy camaro z28 5.7 liter.and now the car won't start .it has power an I've checked all the wires .idk

While replacing my clutch it is noticed that there is play (i can move it back and forth) in the crankshaft. I had no noise in the engine before I started the clutch replacement. Is this normal? What do I do to fix it?

fuel pump comes on when key is turned on and runs when the relay is triggered manually. im thinking crank sensor?