1997 Acura CL Questions

All 1997 Acura CL Questions

Ask a Question
1997 Acura Cl 3.0 Had the clutches replaced new torque converter now the following first gear good second gear goes in with a kick third and fourth are good Then after driving for a few minutes and its warm/hot ...
I tried using a scan tool and I have no display of Oxogen sendor bank 2. My interest is looking at the fuel trim for bank2., I have a 1997 acura cl 3.0 its the v-6 engine. I need to see if there is a lead wire coming ...
in the number 4 drive position, feels like its slipping. what could the problem be.
I am doing an oil change in my car, changing all of the fluids and filters. This is my first time doing this on my Acura. I was able to change the oil and filter. Now I am un able to locate the transmission filter so ...
Now the shifter won't go out of park until the key is put in the reset sifter slot. And, the brake lights won't come on.
I see many hoses and canister(s) but I can't see the incoming fuel line or where it goes, like into the injector body.
At first, maybe about a year and a half ago, my car would start and then immediately turn off, almost as if a security measure. As it did this, on an infrequent basis, I would notice that this would happen when the ga...
The car starts up good n runs when cold but once the car warms up it When you put it in gear. Once it stalls got to wait a few minutes to restart cuz if i try to start right away it wont start wait about 5mins n it ...
My Acura has been sitting for 15 months and I replaced the battery with a new one. Before I tow it to a garage is there anything I can try at home to get it going?
Some times it runs okay for days then dies and won't start intell the next day. Some times it runs.5 or 10 minutes then dies. The next day or after it compleatly cools of it will start and run for a while. I have take...
i was thinking can just the round thing in the front of the trans was bad not the pump in front of that can it be badr stop working does any one that if it can work that way
it was like the trans was locked and it was really hard to shift when it was cold as it got warm it was better but now it has stop all together can anyone help out with if u know or what to do