2003 Volkswagen Passat Questions

All 2003 Volkswagen Passat Questions

Ask a Question
my 2003 passat is making noise and abs light is one brake were just replaced a couple of months ago . shop said cadalyst convertor clogged could it be ecu or are there recalls on this ?
cold days and i checked my coolant level and it is a little low but i don't think that i need coolant. i was reading forums and people think it is the coolant temp. sensor. and if that is what it is can yoy tell me wh...
Where is the intake air sensor located
i think it needs a oil pump low oil prs. oil level good
It still comes back on. What can be done. I am a senior citizen
After the oil pan was fixed car runs fine about a week later i noticed some whitish smoke comimg from exhaust when accelerating to get on highway. All the fluids are good, no overheating no power loss. Its not the hea...
Recently had my 2003 Passat V6 serviced for oil loss and hot oil/burning smell after driving by a reputable local shop. They changed the water pump and tensioners and etc. When I picked up vehicle from that service, ...
Goes slow and the check engine on saying that it temp control module sensor
A REPL TRANS. QUOTE IS $6,000. IF I DO NEED IT. PASSET PURCHASED NEW FEB 04 AND NO MAJOR PROBLEMS UNTIL LAST WEEK REPL THE TIRES...NOW SHIFTING IS SLUGGISH & HESITATE IN LOWER GEARS. ANY SUGGESTIONS BESIDES CHECKING A...
We are planning on buying a new car within the month. We would like to get this repair done as inexpensively as possible, perhaps with a rebuilt alternator.
There are no check engine lights or error codes. I have noticed a burning smell for the last few months but after driving a short distance today, the car was smoking pretty bad from underneath the oil cap.
does any body know what this stand for EPC
it is a 2.8 V6 so the whole front end has to removed to get to the alternator. so since the car is at 83,000, should i go ahead and have them replace the timing belt/water pump since they are already in there.
i loosened the bleeder but it didnt move at all even when i put a c clamp on it
my engine is shaking when it is running?