33
questions

Right before this happened all lights warning lights on the dash came on and now it turns over but it won't start

1995 Nissan Quest. Some random kids shot out my windows. All of the passenger windows. The far back window on drivers side. The windshield is also cracked and has to be replaced.

Trying to changed the transmission fluid but I'm wondering if it has a screen inside. The van it's driving rough like it doesn't want to pick up speed.

The car doesn't appear to coast well at times like a brake is on or it feels like intermittent braking is occurring.

I've been having all kinds of driveability problemsincluding hard start I've eliminated everything everything goes back to the ECU please help

ini tially the fuel pump went outreplaced and found out that the regulator was bad alsowhere do the primary and secondary ignitioncheck the position distributor at number one cylinderall this is okaythe car starts better when its warmbut runs like crap when you try to accelerate pulling Outmy hair

loss of power first, then shutdown. acts like the older cars that shutdown due to vapor lock condition. engine is not overheating. happens 20 to 30 mile of travel in 90 degree + temperature. leave set for 20 to 30 minutes will gradually start up & run fine for a while. Happens only in 90degree+. other than that runs great. ????

loss of power first, then shutdown. acts like the older cars that shutdown due to vapor lock condition. engine is not overheating. happens 20 to 30 mile of travel in 90 degree + temperature. leave set for 20 to 30 minutes will gradually start up & run fine for a while. Happens only in 90degree+. other than that runs great. ????

The 95 does not have a harness. What could be happening? How do I get rid of the light?

my 95 Nissan quest run fine, but it shut off when hot...is it ECU problem. the mechanic told me it was ECU. or ECM.
what is the procedure to R & R the ECM UNIT.

The pan was damged I fixed it then damged again and fixed it again I'm not sure if I filled it enouph can't tell cuz cold ,warm or hot fluid is all over the dip stick

SO I Finally bought a compression tester and did a compression tester on the van.

All but one cylinder has good compression.. one cylinder has zero compression!

I don't know how this could have happened! It's a low mileage engine..108k.. Did I cause this problem? Could a weak cylinder be the reason it had been throwing a knock sensor code??

Any suggestions what it could be? probably the rings?

Thanks in advance,

Any Advice is appreciated