Close

2004 Mitsubishi Endeavor Questions

Get answers to questions about your 2004 Mitsubishi Endeavor at RepairPal. Find solutions, diagnose problems and get back on the road.

Refine by vehicle
×
Choose your vehicle
78
questions

I was driving up a hill one day and my car was startling almost kind of like jumping. I pulled over turned my car off then back on. Next thing I know I'm pushing on the gas pedal to keep moving up the hill but it wouldn't go and my car started to roll back down the hill. I had to have triple A come and tow back to my house. Could this be an issue with the transmission?

what is the price for a tune up

my service engine soon light came on while sitting idle in a parking lot. Took it to have the codes ran and the obd has no power to it to be able to get the codes checked. Is there a fuse for the obd or what can i do to fix it?

Transmissions only shit if you give it a little gas While holding the brake and aiming it into drive or reverse

The only way to drive it is to I apply the break and gas at the same time I'm thinking is stuck tour converter Torque

It seems that when I shift into gear and into any gear it will not catch to go in drive reverse it seems to stay neutral and every once in a while before it got to this point I would shift into gear and it would take a second to catch but it runs great the transmission fluid looks fine any ideas what that could be is it the transmission going bad could it be something else??????

My endeavor stalled while driving. I replaced the battery, fuel pump system and crank sensor. It turns on but won't start or turn over. What else could it be? Spark plugs are good. There is nothing firing.

it will go in other drive, n, and reverse
but not park

And cleaned my gas tank but it still wont start

3 weeks ago check engine on. when to auto zone, and they had very hard time pulling the codes--machine read error. when to another place same thing occured and after trying three different scanners Oreailysgive me one code. It was oxygen sensor.. took to my mechanic and i guess he read his own test and informed me that it was another sensor as well. both replaced were replaced. one on 12/11/15 and the other on 12/14/15, took emission test on 12/17/2015.

aUTOZONE SAID THEY DID OBD IN MY CAR MAY NOT WORK AS IT WAS LOOSE.

Recently changed altanater & safety relay switch. Before the altanater was changed out it wouldn't go in any gear. It runs now but won't go into 4th gear & goes into limp mode & code says 4th gear ratio is off. How or what do I gotta do to fix it