48
questions

200k miles on it. Did timing belt, serp belt, valve cover gasket, plugs and wires, h20 pump about six months ago

The car just cut off and will not even crank over to start

After this still have same code defect What next could it be after replace all new parts.Has anyone had this problem.

Replaced plugs, plug wires and coil still have same problem misfire #3 cyl. and no power on hills.

I know its the exhaust pipe where the smoke is coming from every morning. But it has calmed down and now smokes while im driving why?

Hooked the 626 up to a computer reader, and got a goose-egg on read-out having any major problems. Car idles a little low, then stalls on initial acceleration when driving in stop-and-go city traffic.

It's fine on the highway, no problem with any higher speeds, but once I get into city traffic, it's ok in some intersections and then it feels like the engine is struggling (no difference in sound, but the engine block moves a bit), and then when I put my foot on the accelerator it stalls.

I've been dealing with it by putting the car in neutral & keeping the revs higher(between 1,000 - 2,000 revs) while I'm stopped, but easing off the accelerator, switching gear back to Drive (It's an Automatic) & putting on the accelerator shoves it forward with a jerk. Feels like the engine block itself is shifting.

A Cam Shaft warning light comes on, but didn't think it had to do with the stalling.

Recently replaced the battery, checked the fluids, had the fuel filter cleaned out by the mechanics who hooked up their computer reader & got nothing telling. Help?

THE PROBLEM JUST STARTED AND IT DONT DO IT THAT OFTEN BUT OFTEN ENOUGH EVEN WHILE IM DRIVING. I CAN HAVE MY FOOT ON THE ACCELERATOR AND MY RPM MOVES UP BUT MY CAR IS IDLE. AGAIN EVEN WHILE IM DRIVING AND WHEN IM TRYING TO TAKE OFF. BUT IF IM SITTING STILL AND IT DO IT ALL OF A SUDDEN IT TAKES OFF