227
questions

no wires to head lights , park lights , signal lights , horn , fan , ac , if i only new where i can locate them say what part of the firewall do they come out of ? or where in the engine compartment do i expect to find them ? i might be able to re wire this vehicle. Thanks for your time

when i start my car it makes this real loud noise for a little bit and now it began to make the noise while im driving.i was told a couple times that a bolt or screw or something on the motor or engine needed to be tightened im not to sure

engine check stay on in 96 honda accord,scan get no code did the removal of the 7.5 amp negative wire, didn't work.

they will not even work at the other doors not even make a sound

I bought a distributor a couple weeks ago after my old distributor went.replaced it,p1381 code went away after about a week or 2 and now its pulling up a code p1381 again.Why is it doing that?could it be because loose/no bolts?wires bad?thermostat ground?

I was charged for 4 hours of labor and wanted to find out if if a ball joint replacement on my car & year should take that long to do?...most of the cost was in labor at $85.00 an hour. Please advise?

Can u tell me how to fix the bad ignition module so i don't have to replace it

Can u tell me how to fix the bad ignition module so i don't have to replace it

Can u tell me how to fix the bad ignition module so i don't have to replace it

a few weeks after someone backed into my car causing minor front end damage i am having shifting problems intermittenly. could these be related in someway?

having problems with the AT not shifting properly (working on replacing the shift solenoids), and now theres a grinding noise when shifting into reverse...i fear the worse.

I turn the key and it says it's in D4 at first then P. lights work and all other electrical systems. I did have the negative cable off awhile when I replaced the thermostat. It doesn't help to jump it. I went to fuel all was fine and returned home. a few hours later I tried to start but just a single click with the shift indicator light saying it was in D4 first then it changed to P still not action from the starter.

Yesterday as I was driving to a friends my car started blowing alot of white smoke out of the exhaust. I pulled over and turned off the engine. Tried to see if I was leaking anything, and wasnt. Started it up again, and no white smoke was blowing out, so i pulled into a nearby parking lot to call a tow truck, since I know that its a serious problem. I was told by several people that a blown head gasket could be the cause. So today I purchased a block test kit, but the liquid did not turn yellow. I dont know if it is overheating, since my temp guage hasnt worked for awhile. Going to fix that today. Any other possible causes for the white smoke would be appreciated.

There is a huge variance in prices quoted. I assume that has to do with whether it's got ABS or not. True?

This is a ex model. I have a code p1381 (cyl pos sensor). I have replaced the distributor,ECU and the alternator. I have checked the cable harness from distrib to the ECU and it test fine. The plugs and wires are new as well. The car will almost start then die, it will do this twice and then start fine on the 3rd try every time. I also checked the timing and everything is on time.the car seems to run fine when it starts and this is the only code.