41
questions

I have had this car at 2 dealers, 3 shops and my step father (With 40 years Automotive experience) have all tried to find the problem but so far been unable to.

The engine is a brand new crate motor from Ford. It has about 25k on it. Everything else has been replaced from the supercharger to the plugs. Etc...

The car has always run perfectly.

The general consensus now is that as the car was in a minor fender bender some years ago where the right front fender had been damaged
and replaced that the wiring harness from the engine to the computer might be damaged?

When I say that everything else has been replaced, I mean everything!

The dealers have all had the vehicle in their possession for days on end, hooked up to their computers, and as of yet been unable to figure out the problem.

We are all at a loss. Any ideas?

had just changed the valve cover gasket and replace the throttle with a crown victoria throttle

gas it wants to stop but wants to go when I let off. also I have to hold both break and gas pedals down for it to stop

problems when I push the gas it wants to stop but when I let off it wants to go can anyone help

90 super coupe 115XXX miles. Car just likes to crank And crank.has fuel pressure and after a few second to a few minutes depending on the day of cranking it will finally start. Any idea where to begin will help

AND ANY OTHER PARTS THAT ARE NOT RE-USEABLE AND MUST BE REPLACED TO DO THE VALVE COVER GASKETS

this started Sunday, i made it home, but not without having to put the car in neutral at every light ,tap the gas to bring the idle down, but when it got down to what is the new normal 2-3k idle there is a nasty humming vibration like noise, but not as your driving as mentioned...Then, in park when I start the car it reves way above the normal idle RPMs, then fluctuates. this is the same with the electronic connections connected and disconnected from the IAC device on the TB all the while i hear a loud humming noise from the engine.
i have an IAC part on the way, but are there any other ideas, i have heard that is the issue...but am looking for a second opinion...
Thanks
Vinny

was told that it was the inter cooler that needs to be sealed correctly or it wont start is this true ive had the car for 2 years fixing it a bit at a time on my own but stuck on this last bit please help

problem started about a week ago and is consistent. Car has 144000 miles.

restart it ,it runs rough for awhile , and then smooths out afer I get moving,also i notest that if i run the ac unit it doesnt start back up rough,what can be the proublem, new o2 sensors airflow sensor i re place idle control please help me here with a few ideals thanks

but the brake,s are still hard and the light,s are still on, what do you think it may be, i never work on anti lock brake,s, just boat,s, been doing that for 22 year,s. back when i was very young i was a line mechanic for ford etc,that,e before the computer age, haha, thank you

the two light,s are on and the brake peadal is stiff and it,s like I have very little or no brake,s i have checked the fuse,s i think it,s 3 in all, there all good, how do i check to see what is wrong?

i have changed coil pack camplacment sencor crank sencor wat else could it be

1990 t-bird sc with antilocking brakes.