34
questions

But not when we try to push it up...also there is a red oil inside the panel of door ...what can it be the fuse or motor to window or???

my 91 ford a year ago my daughter was using it she moved and left the car in drive way; it sat thru winter and when I wanted to move it takes lots of pressure to the brakes to stop the car (hardly any peddle movement) I suspect the brake booster;? should I get it repaired ? buy used from junk yard ? *I no you will say you don't no what you are getting from junk yard* but the car was not junked due to brake booster I am sure: or buy a refurbished from a parts place?

my 91 ford a year ago my daughter was using it she moved and left the car in drive way; it sat thru winter and when I wanted to move it takes lots of pressure to the brakes to stop the car (hardly any peddle movement) I suspect the brake booster;? should I get it repaired ? buy used from junk yard ? *I no you will say you don't no what you are getting from junk yard* but the car was not junked due to brake booster I am sure: or buy a refurbished from a parts place?

Car had been sitting for a few months but has been started without issue. Other weird thing is cooling fans are on as soon as you turn the key.

How do I locate this sensor to figure out how to fix it? I have an air bag light flashing 4 times pause and 4 times. 44=RH Primary Crash Sensor Not Mounted to Vehicle Properly

it will start,run,drive,mostly at a idel.barely push gas tries too die out, but when it goes down the road it has a hard vibration in it, motor mount seems tight

As I shifted from first to second at around 4000 rpms a loud noise occurred as I let the clutch out. I pushed the clutch in and it idled at 3000 rpms on it's own. I'm wondering why this is occurring as I would like to get the car back to regular working condition, thanks!

it hasn't actually overheated yet, but the temp gauge will get pretty high but drop back down. sounds to me like thermostat but it has already been replaced. not sure if the fan is kicking on or not i haven't driven it over 4 miles yet.water pump maybe?

well i was driving home and i was at a stop light and the car was idling rough then it started to stall i pressed on the gas and it didnt stall drove good home.car sat all day then when i was comeing to work the first stop sign i went to the car tryed to stall again but it drove to the next stop sign then it finally stalled out..tryed to crank but didnt let it sit for bout 10 mins and car started up again.
WHAT COULD THIS PROBLEM BE???????

are there step by step instructions?

are there step by step instructions?

I first noticed the issue several years ago and made a patch but I would like to fix it right. I seem to have lost the ground for the wiper motor, the turn signals and the door chime. I ran a wire from the wiper motor case to the fender ground and have been ok for several years. The wire finally broke at the eyelet and now I would like to find the real problem and fix it correctly. Does anyone know where the wiper motor grounds to the frame?

Wiring appears to have overheated, insulation melted/deteriorated, Black/Orange wire from motor not connected to anything (end stripped and bare, appears to have been connected at one time). (1) What does this wire connect to? and (2) What is probable cause of wire overheating.