How do I remove spare tire under bottom of car?

I have an 04 freestar that I purchased and was wondering how can I find out if the recalls were taken care of

My wife mistakenly tried to use the wrong key to start our minivan, which engaged the antitheft system and now we have no crank no start.

Cut off while driving then restarted and started up. cut off again shortly after got out and checked fluids, batt cable and sensors everything was ok. Finally started back up scared to drive it

Right front turn signal went out replaced the bulb and socket and it only works when the headlights are off

Front passenger headlight went out, bought a new bulb installed it and it still doesn't work. In fact i turn on HI-beams and the other one goes out...???

Under driver controls in the 2004 Ford Freestar manual it includes outside temperature but doesn't provide very much information on how to set it up. I bought my Freestar used, and apparently this feature had never been setup on it. Is there any way/anyplace I can get better instructions on setting it up. Thanks!

put a new battery in did not help

I took my van in a few weeks ago to have the torque converter & 3rd row seat recalls done. While the van was in there they said that the back engine mount was broken and I had to pay to have that fixed. The guy asked me if I noticed the vehicle shaking & making loud noises when I accelerate, I didn't so I said so. He said that was what usually happened when the engine mounts broken. My boyfriend had just changed the sway bar not 3 days before that & he didn't notice anything broken when he was under there. So I personally believe it broke when they took everything apart to replace the torque converter but instead of owning up to their mistakes & just fixing it they made us pay for it. Anyways. Since we've had the van back it is running weird. The lights inside & outside shake, dim. When the AC is on the ac stalls out and turns back on and the van makes a weird noise when accelerating with the AC on. There is a brand new battery in it & we took it to Advanced Auto to check the battery, starter & alternator & all of that came back perfectly fine. So the guy there said that he thought it had something to do with the electrical system. Also our radio stopped working 3 months after we bought it almost a year ago & there's nothing we can do to get it to come back on, no radio, no time, nothing. Just wondering what might be wrong with it. Any and all help would be greatly appreciated. I just don't want to take it back to the dealer with the issue I just had with them. I know for a fact that the engine mount was not broken so taking it to them to look at this problem is out of the question. If it is something that I and my boyfriend can fix I would much rather do it ourselves. Just trying to figure out what's wrong with it first. Thanks in advance for the help!