55
questions

This is the first time I just out new spark plugs gave it a oil change and they cleaned out the fuel ingectors

Car didn't pass smog so I took it for a tune up. While pulling it into the garage a loud pop sound and water leaking from the passenger side of engine. I had to refill the water for the second time in two days, was idling a little rough and squeaking was heard throughout the day.

Front left tire don't. When u stop right tire from turning the left tire turns but under transmission it bangs and shakes really loud. Then when you let right tire turn again the left tire stops and no banging. Can't take it no where to have checked. I've heard CV joint or broke inside transmission. Your opinion?

got the transmission selenoid replaced a year ago and i recently contacted the mechanic and was told it could be a sensor but i forgot what sensor it is.. HELP ME PLEASE

got the transmission selenoid replaced a year ago and i recently contacted the mechanic and was told it could be a sensor but i forgot what sensor it is.. HELP ME PLEASE

put in new plugs and wires and checked injectors.

My blower motor is not blowing any air at all. I think I can pick up a blower motor at Autozone for my car. I am pretty sure I can get the resistor there as well. How much on average would a mechanic charge me to install them? I need the cheapest prices possible.

There is some lights that come on dashboard when you turn key but does not turn over at all no sounds at all headlights work but turn signals does not radio does not work, but airconditioner does. What can be wrong check fuses none are bad.

radiator leak

Last week brought car to the shop, they did dye test showed it was oil pan gasket. Was told to bring it back today, had it there all day, repaired it. Brought it home it is still leaking. I dont think they let it run or drove it once they replaced the oil pan gasket. By the time me and my husband noticed they were closed. This car is actually my mothers and the car only has 32000 original miles on it.

I checked ALL fuses. Also checed hot leads to switch. One is constent hot, other is hot with key turned to run position. How do I test heater control mode switch? Should I be looking further to the distribution box?

CAR RUNS GREAT THEN JUST DIES, I PUT IT IN PARK AND START IT AGAIN AND IT GOES, THE TANK IS FULL BUT THE GAS LIGHT COMES ON AND THE GUAGE GOES TO EMPTY BUT THE CAR STILL RUNS FINE AND THE LIGHT AND GUAGE GO ON AND OFF. THE CODES ARE FLASHING 12 42 42 41 33 22 35 42 35 55.

I picked up the module 40 and module 41 code on an OBDI but do not know which parts these actually are.