Close

2007 Chrysler PT Cruiser Questions

Get answers to questions about your 2007 Chrysler PT Cruiser at RepairPal. Find solutions, diagnose problems and get back on the road.

Refine by vehicle
×
Choose your vehicle
No car image 94a1663db56199c5353592009e34aaa51078a2469bed068bb8d6f0ba43accf97
Get a Repair Estimate
Guaranteed by certified locations nationwide. Learn more
RepairPal estimates are guaranteed at over 1,700 quality certified locations nationwide. Learn more
119
questions

Wire is from alternator to starter terminal,red wire.

I only drove it across the street. After I washed my car went to start it up and it turned over for 2 seconds then stopped. Did that about 3 times then opened the hood. Checked the fluids and saw there was no water. Noticed everything was hot. Shut it off , filled it with water and it still won't turn over. Everything lights up but I can't start it. I am waiting a couple of hours to let it completely cool down. Could it be in limp mode?

I want to
Change the transmission filter and fluid because it's time

The problems I am having jus started now after I hav paid the car off I have had guys already advange of me bein a woman not fair because I do know car

The oil level is full and the light comes on only when the engine is idling. Why is this occuring

was adding fluid to reservoir. it helped for awhile

On July 25, 2016 at 3:50p it was working fine and then at 6:00p I tried to open it and it would not pop open. My key does not open the trunk only the keyless entry thing does...

we let it down wont go back up

while revolving and on turning right. Brakes checked and cleaned and nothing found. Happens constantly now.

My car starts to shack when I try to to 40 but I checked my tires they are good. They aren't low and they don't have any knots in them

Please i need to know if my 2007 PT Cruiser has a FUEL FILTER?
WHERE UNDER THE HOOD IS IT LOCATED?
AUTO PARTS STORE TELL ME I DON'T
THEN I HAVE OTHERS TELL ME I DO
PLEASE HELP. THANK YOU.

I got code 0344 told me cam sensor. Replaced that. It didn't help. What else can it be? Now I do the key thing and it gives me no codes...

car uses a quart or 2 of oil in between oil changes probably normal. the car has 135,000 miles on it and i just had timing belt and water pump changed it idles rough but runs decent once you get going.car has kind of a carbon smell from tailpipe but not oily

Car was running fine and quit running while driving. Had bad crankshaft and camshaft sensor codes. Replaced both and still want start. And still has bad camshaft sensor code. Please help.