Close

1993 Chevrolet Beretta Questions

Get answers to questions about your 1993 Chevrolet Beretta at RepairPal. Find solutions, diagnose problems and get back on the road.

Refine by vehicle
×
Choose your vehicle
No car image 94a1663db56199c5353592009e34aaa51078a2469bed068bb8d6f0ba43accf97
Get a Repair Estimate
Guaranteed by certified locations nationwide. Learn more
RepairPal estimates are guaranteed at over 1,700 quality certified locations nationwide. Learn more
4
questions

They had a rebuild starter put in and it started fine for awhile. Now it doesn't start again so they took the starter out and took it back to Advanced Auto and they tested it and said it was fine. Could there be a dead spot on the starter that they wouldn't see when they tested it? Seems strange that it worked fine for a couple months and now it won't start again. Occasionally it will start and run for a couple days. Any suggestions would be appreciated. Thank you in advance.

This is the first time I've done this so just trying to learn as I go.

I built a new 3.1 v6 and omitted the efi. I put on a 550 holly and msd igni box (6al) with a mallory distrib (unilight). When in park runs great and used timming light withen specs and sounds great when in park. When I drive it and get to 30mph it feels like I have a govener set at 30 mph but i dont. Motor has no smog on it, exempt. no sensors on it. Everything is new started from bear block. This is not my first build but this is my first problem like this.

It happens everytime you drive the car.