have 149900 miles on my car, was driving home and suddenly sounded like drive shaft or something was dragging, looked under and nothing. before that the steering wheel would shake and then stop, then later it would happen again. when the car is put in R or D and other gears there is a chattering noise in the front connection of the drive shaft.

.the temperature does not change. It feels like the knob is stripped but it is not.

Mechanic says could be catalytic converter and O2 sensor, anyone else have this issue?

If so where is it located..

An intermittent check engine light that is on more that off these days. Changed gas cap with new OEM one. Engine seems to run fine.. smells a little rich on start up. 249,000 miles one my truck.. smog test comming in April. Where should I look?

It seems to have just started

1) Issue was a constant whine like a wheel bearing going out. Could hear at 20-25 mph, more prevalent at 45-50 and worse at 75+. Always coming from rear. Sound always the same (pitch didn't vary). Toyota had it for 13 days, replaced the front diff due to metal shavings in fluid. Problem still exists but now the pitch changes with speed (lower as the car slows down). Less noticeable at lower speeds. Car has 31k and under warranty. Thoughts? 2) We paid for an alignment after the diff replacement. I asked if it was a result of their work and they said "no". True? I wonder, but suspect it's true because the warranty would have paid for it to be done. Also, no noticeable wear on any of the tires although 3 were out. Steering wheel was straight (but not after the alignment). Thx!

Three auto body shops couldn't find the water leak coming from the frame.After a rain the car has a musty smell and we would like to know what company specializes in this problem.We live near houston texas'

Installed a new battery and these lights stay on now.

reason I went to 38 finish line for a quick oil change and carwash, the guy says, you need your radiator flushed? I said go for it. once its done, I had cold air coming out of my heater vents, goes away when hitting the gas peddle. took it back they add more antifreeze same issue, 2 days later end out having antifreeze leaking from the intake manifold, toyota say you need an engine. has anyone ever had this issue?
end out ordering a rebuilt engine and now looking for estimate installation.

When the key is on it shuts off. I tried disconnecting the motor at the switch on the motor and it shut off but the battery died. I pulled the relay and it shut off and the battery didnt die. I replaced the relay and had the same problem. Do you know what is causing this to happen?


Has anyone found a mess on the engine after oil change.. was told that the filter had to be changed from the top?? Reset the CEL.. and after 90 miles.. just about exactly .. it came back on.. How does one know really.. after many codes.. if it's #1 or #2 oxygen sensor... yes I will get the codes.. but this all seems so redundant.. too many people with the same problem.. single older female.. I am a walking target!

Is anyone know why both the ABS & Break Lights are ON-n-OFF at the same time while driving? Sometime these lights were OFF by themselves after I have drive for few miles, sometime these lights are ON while I'm driving the car, sometime they were stay ON for few days. Another problems: both the Signal and Emergency lights are not working or dead, I found that a 25V FUSE for these lights was broken, however at every time I put a new FUSE on and turn ON a signal/emergency light then it burned or shock out a Fuse right away. I believed the wires must be touched one another some where. I need someone helps to tell me how to fixing these problems. The car is running great but the signal & emergency lights are not working and also the those ABS & Break lights are ON-n-OFF while driving. I'm looking to hearing from you. Here is my email address: douavang@frobtier.com

Mr. Vang

Once in 2013,twice in 2014. All on the drivers side. Now my front passenger window won't go up. It is 20 degrees outside. I purchasedmy car in 2012 with 37,000 miles on it

Turn on the AC and about 15 seconds the compressor stops turning and the AC light begins blinking. Owners manual says only to take it to the shop.
During the 15 seconds it operates the suction pressure drops to about 40 and the discharge reaches about 200 psi. Ambient temp about 70 deg F.

I have replaced the AC relay. I also have checked the temp control knob.

Having brake problem can't keep em on there need new ones 2times a year and rotators changed 1time a year

Evap system engine light on not showing a code may have leak went to get inspected he said it was showing 2things maybe 2 filters need replacing that filters gas after it leaves tank

I want to have a new water pump and timing belt installed.