Undid bolt on the end of pipe connecting fuel injectors and there is fuel there. Checked sending unit and seems fine but not hearing fuel pump turning on. Dont wanna drop the tank just to check until im more for certain that its the problem. Anyone know anything else a lil more labor and cost friendly to check first or any good simple ways to check the pump?

Since I change my intake it happens and my acceleration is getting lie and my mph is not going to more than a 85 mph

I want to know where the fluid can be changed in the transmission

Car was fine, then wouldn't start one day, after driving fine a couple of minutes before. Did this a few times previously, just tried a few times then it started again. There is no cranking when I turn the key, just a click. Lights work fine, stereo etc, no dip in power when turn key. I assumed it was starter motor so took it out and tested it - fine. Also tested battery - fine. Looked at a spark plug, fine, oil level fine. Don't see a reason the engine should have seized, as it was driving just fine, then wouldn't start suddenly, but I haven't tried manually turning the crank. I then looked at the switch on the clutch pedal that gets pressed when you push the clutch in, and allows it to start. Looked ok, but pulled the wires and bypassed it with a cable. Still nothing. Any ideas would be great. Can the starter test ok but still be bad?

Gear oil is different than motor oil ,I wanna know when i need to change the gear oil / Motor oil

Changed skpar plugs and changed the valve cover gascet

the starter motor has been replaced but it is still doing it and it makes me think that the starter shouldn't have been replaced and its something else

It is a constant low noise coming from the ignition'.

It hasn't started since. I replaced the battery and the spark plugs but no luck. What else should I be checking? The brand new battery dies pretty fast when I try starting the car now though, should I check the alternator?

check engine light was coming on
changed gas cap still coming on

Always a problem during or after a heavy rain.

It won't start if I push either I have to jump start I don't get clicking sound either like like I don't get any juice out of battery unless I jump start.

have replaced 3 pumps in 13 months-replaced the relay-tank is clean-filter is new-electric pump inside the fuel tank-works fine after replacing for a few months until won't start one day

the 1999 toyota corolla has 3 wires on the front turning signal bulbs.
i want to put my LEDs in but i need to know which of the 3 wires from the turning signal bulb is the ground and which is the turning (red)?