Close
390
questions

Can a NEW starter be bad,and should I be changed again replacing the 2nd one.Do U think that it was a rebuilt one the frist time?Thanks

fuel guage tach ,speedometer and temp guage also don't work if this is a fuse issue which fuse is it

I just got an oil change and a tune up...the battery seems ok but idk

shud it be changed,now I get going 60+ and it hesitates and today I started to power and I had the gas to the floor and it came out of it but any idea why?

checked all fuse every single one is good. is there some other fuse that also works along with the brake & turn single one's
Thank you for your attention to my problem.

Before dropping motor back in i changed the thermostat, new upper and lower radiator hoses. Everything worked before the swap. I should mention car sat for 6 months without running while I was searching for a motor with less than 200000 miles on it. Car runs fine. All fluid levels are good. Upper and lower radiator hoses get hot. No overheating issues. My problem lies with the heat. I get not heat whatsoever. I replaced the electronic control board today thinking that was the problem. Still the same thing. It will not switch from bi-level to upper to lower or to defrost. Just blows out the floor and defrost at the same time. And does not get anywhere near warm air at all. I took out glovebox and when i move the actuators for the vent positions it changes the airflow to where its suppose to be but will not operate with the control board. Heater core is good. Like i said the its circulating just fine. Any help would be appreciated.

Oil is leaking into my overflow, been cleaned out and a sealant put in, it helped for awhile. Has never over heated but heats up if i have to idle too long. Then cools down when moving. Dont want to be ripped off. How long to fix and about how much? Its a cutless supreme.

The car was running great but I drove it about a 1/4 mile, shut it off, tried starting it about a half an hour later and it wouldn't start. Got it towed home and got it to start the next day for only a minute or two but then would die again and wouldn't restart until the next day. This went on for 3-4 days before it finally would not start back up. Someone checked the coils and said there was no fire but yet someone else said they think it could be the computer. Now since I got the car, every once in a while I could smell what seemed like rotten eggs. I checked and that could be a sign of a bad catalytic converter. Does any of this sound right? I still have lights and gauges that work and the check engine light is on.

Basically I bleed the brakes in the fashion described in my repair manual, I have good firm pedal but it seems that all the stop powering is on the bottom of it which scares people. I did just have the brake master cylinder off while doing a tranny swap. Basically I think there is a vacuum like I forgot to reconnect. A where the line is supposed to be and where its supposed to originate from would be great.

The snow that was had frozen my doors.I finally gotton the passager side opened,so when kept hit it,I've gotton it opened,however,the latch has alot of play,and now I have to go to the passager side to get in,but I can get out on the drivers side.What's wrong with the door?

Eversince my engine was put in,my car willn't start @ times,it's getting current from the battery,butwhen I turn the key,NOTHINGit's not the starter,battery.I'am going to do an test on it.What does it sounds like to YOU.My warrtery has run out on that engine.Thanks

The c/c sometimes willn't engaged.It will work for a bit,then it willn't.I've tried the fuses,it's ok.I've cut it off when I cut the car off,acted the same after it's turned the car back on.What else could it been?Is it something minor? Thanks

They said that both hoses were cold and he also said that my water pump was bad,but in the end all it needed was a fan motor,which was the same one from 1994 when the car was made;AC DELCO,now it running right.I'am very pleased with that,not only cause I work for them,but they took time to find and fixed the problem.Thanks for your input

car was working fine all of a sudden the steering got hard to turn,checked powersteering fluid and its full. also checked to see if my belt broke but its still there.

hecked fuses,ok,checked coolet,ok.When I'am driving @ high speeds;25-55mph,I can really feel it,but ideling,not that much,but feeling in the vents.What woulg cause that.It is trying to work it self out,clogged heater core,ect.What does it sound like its happening.Thanks

My heater does thorw out heat

Stopped working,two days ago.Coolet is full,it was working before the rebuilted motor was put in

It's making noise,but was working find,but now it's not

Take it to Meineke a yr ago and the braking system is find,but they said that a wire is hitting the abs sensor,and it was TSB on this issue with my kind of car,and 1994 Grind Prix,and one other car.They have to test the system,but they don't have the ols syle code reader @ that shop .what can be done?

My car got locked up and I took it to the shop. They tell me that the a/c compressor was spinning and broke and locked up the car. Can they just take it off and use a shorter serpentine belt?

Needed another engine for a 1994 Oldsmobile Cutlass Supreme S.I think that it's a 3.1lt.I heard that it could take 7-8 hours,including replacing all fliuds

My engine had coolet in the engine,and I had to get another one @ $954.00,MEINEKE will put it in.How much in labor will it cost me.How long will it take to put it in?My engine wasn't @ the shop cause someone didn't put it in the trailer,not have to wait extra week.Should they give me any discount on the labor because of the extra wait time?

I need to do this myself, I have some mechanical knowledge, I would like to know,is it under the upper manifold and is it very difficult to remove, meaning taking it out and replacing the gaskets

When I'am @ a light and getting ready to stop,and when I try to give it gas it will not go anywhere,but when I put it out of gear and back,it goes.Is this a vac leak,or some more like my transmission

Can not find a torqe rod for a 1994 Oldsmoblie Cutlass Supreme S,4 door.A few years ago,one broked,right side,was ordered,now the other side has broken,NOW I can't found that part anywhere'not even online.Outside of a junk yard,where could I get that.I found out that the same body style car,1994 Grand Prix,1994 Chevy Lum,may fit that.Will that work

When I restart it,put foot on brake and the light will not come on.Took it to the shop & he said that it was a TSB on my car,1994 Grand Prix,1994 Chevy Lum.a wire is hitting a sensor making it to come on.Have to use a scan tool to find out,but NO ONE has any scan tool that will fit;OB1

The fuel pump works. Oil light is on and check engine light is on.

had them both checkd and it was fine.They spray lube under it,but the noise got worse

The fuses are fine and the light bulbs are fine, so what else can it be?

At times it wont start after i drive it for a few hours shut it of and go to start it and it will turn over just not start. Got a code 0p300 any ideas what is causing this.