1,033
questions

On the right side of the car front or back. I changed the fuse but no help

No sound from speakers-radio, bluetooth & nav all visually working. Mute isn't on. Radio is fully interactive, just no sound. Door chime and sunroof alert are audible.

I Have 2.4 liter and I've got no power in it while driving it wants to stall it won't idle and the comp. says it needs a mass air flow sensor, camshaft sensor, and something else..anyway replaced both mass air flow and camshaft cleared the comp.but problem still occurring. I also replace both coils and plug wires. It's almost like it's starving for fuel one plug was dark while the others were fine. PLease I need your help!!

Car starts in the morning, after I drive it and turn it off, it won't start again for an hour or so. Help !!!

The light looks like a battery . Comes on and then fades away. Does not do it all the time. Every so often it comes on and flashes. What is the problem?? Put new battery in it . Runs good. No problems just the light comes on and fades away.

To get acceleration power back I have to tune car off put it park. What do you think the problem is.

So, first time: went to get gas, car wouldn't start, tried three times to get it started, finally pulled out, went to turn off engine to look at it, engine didn't stop for 5 seconds after I had the key out. Thought it was the ignition, tried the key much gentler, worked fine. After this, car runs perfectly. Fuel up #2: tried 5 times before car would start, once fuel dropped below full it was fine starting. Fuel up #3: almost 10 tries before it would start, once started had no problems. Each time, it sounded like the motor was starting, but wouldn't finish turning over. Only has happened when I fill up the tank so far...

this vehicle is showing the following codes during an inspection what are they, how to fix and how much to fix
po650 mil contrlol circuit malfunction
p2272 025 signal lean
po157 025 low voltage
p0057 cicuit low

Motor is a 2.0 turbo

After having this car for about a decade, one day my gas tank would not accept gas at the max flow rate. Over the course of the next weeks the problem got so bad that I have to pump it by hand and go so slow that it take 10-15 minutes to fill up. A mechanic removed a piece underneath the car that appeared to have some aging issues and this helped momentarily (I can't say what it was, only that it was something he said he did not see often and looked like a small cylinder with a rubber piece that moved back an forth). Now, the tank will explode gas back towards me during a regular filling at a very slow rate. Very annoying and time consuming problem.

Any answers?

Struts were leaking oil.

My alternator fried and i replaced it. The Alternator is functioning fine but after full throttling the vehicle to get up to speed, the B+ fuse blows, now the loads that are on that particular fuse are the alternator, the O2 sensors and the tcm. Is it possible that when the alternator fried, the batt cable that goes to the Alternator over heated a little?, what should be the ohms of the cable?

Rear right side seat shakes when driving on uneven road. I looked at the screws at rail and they seem tight. Why is the seat shaking?

installed : timing belt, water pump, idler, tension-er, hydraulic cylinder, drive belt, cps, managed to get home hasn't started since,, local garage reset timing replace cps and angle plate. Has new battery, new plugs, new coils. water pump/ timing kit complete with cps and hydraulic cylinder, ecu, new front and rear CAT

Since they cant get spark or rpm,, i purchased coils for it ... haven't heard from them on that yet.. they are busy but this vehicle is tied up for over 3 months
I need it back on the road tired of paying insurance and reg for a vehicle not being driven = damn laws,
it has 182 k miles automatic,,,
last timing was done at 64K figured it was stalling and surging prior to all of this and knowing it had over 100k on timing belt that needed to be done. now not running??? >< plz anyone ? is there a trick to setting timing where the first shop goofed? it ran rough but made it home.. but hasnt run since.. or is this something else.. anyone have similar issue with stalling and surging.. then no start no rpms no spark?

My car has no engine lights on. had checked no codes came up. Had ATF changed at dealer 1,300 miles ago. this started happening gradually since then,

Fuel pump and still nothing. Timing is rite on and I have fuel and spark. Even the crankshaft sensor, still won't start. What do I do now? Someone plz help. Only vehicle and I need my job. Plz help.

We thought that it was timing cuz belt was real sloppy, then changed fuel pump cuz there was no fuel, checked filter it was fine,and we still have nothing but it turning over. Can someone plz help with what might be wrong with it. It's my only vehicle and I'm raising a grand daughter.

A/C stops cooling when car reaches any speed higher than 65. When I slow down or stop (without turning A/C or engine off), A/C starts cooling again.

Gas level fluctuates

Had our mechanic replace the two throttle sensors and still does it. Having to towed to dealership in Springfield,MO today.

When driving with my air conditioner off for some reason it just pops on. And sometimes I have to keep pushing it off and finally it pops off then to pop back on. Why does it do this and how can I get it to stop

Didn't pass smog

So I got an oil change yesterday and the battery was checked. It showed to have a good life..
Today my car wouldn't start without a jump, I drove the car for 30 min, no battery symbol was on. But as soon as I got home, I tried turning it back on and the car is dead again. Is this a battery issue?? Or an alternator issue, I know that there is a recall on the alternator and valve gasket , but I need to know if it could be something else

Okay. So I bought this Santa Fe off of a hippie that knew nothing about cars yesterday. The oil pressure light is flickering. I hearing a "buzzing" on the passenger side down low in the engine bay. The issue is worse when idling or stopping and going in slow traffic. Oil level is fine. It intermittently is loosing power. Doesn't happen all the time which is weird. Any ideas?

I turned on my AC and it works great in High Speed. On the lower speeds I have to hold it or wiggle the switch around to get it to work. Once I let go it stops again. but only on the lower selections.

THANKS