459
questions

I have a 6.0 liter engine and was getting 6-12 mpg in town and 14-28mpg highway. My fuel pump was just replaced and I am now reading 18-27 mpg in town and 6-7 mpg highway. Idle is high and car self propels. I can drive several miles without ever touching the gas pedal and when I made a u-turn after driving without touching the gas for at least 3/4 mile it picked up speed. I think the mechanic may have installed the wrong had pump because he seemed very surprised when I mentioned that my car had econo boost. Any advice is greatly appreciated !

is this normal, should i get it looked @ while its warrented thank you.

when i push the gas pedal my denali starts to make a really loud noise not grinding or clunking but more like a hmmm its only heard inside, the service ride control light is on and there where larger tires on it at one time. the transmission fluid looks normal and nothing else is getting hot any suggestions please help. thanks

4wd makes a bad noise in 4wd gm says theres a recall on other vins but not mine but i have the same problem what do i need to do

Won't lock from the inside or the keyless

what are the cost to have this repaired?

When hitting the switch the lights dim slightly,all other windows work fine

Driving home, it started to sputter. Made it home then it wouldnt start. It turns over but doesnt start. Someone told us it could be the anti theft system.

I have a bunch of water on my passenger side floorboard. I was told to check the AC drain to make sure it's not plugged. Sounds simple but don't know where it is located. Thank you for your help in advance.

Scrapping and when u put Ty our foot on the break to take it out of gear you hear a pop

It will stay on max 80 for 20-30 seconds, then drop to 0 for 10-15 seconds, and keep repeating this pattern. Engine light has come on as well.

I tried. Everything. I need help.

radio indicator will not light up. The service man at FH Dailey informed me I need a new radio. Please verify that it is ture.

hi pressure switch melted on back of compressor. replaced switch compressor not engaging put scanner on truck showing a/c request but not engaging can ground one leg of relay and a/c engages .at PCM #43 green wire a/c compressor relay control has 12v with power probe can supply ground and engage compressor.getting 12v at low pressure switch and ground.What am I missing

the plug to the bulb is melting

this has happen twice and the last time I soldered the connection but still melted plug

Does anyone know if this can be repaired or replaced?