Close

Dodge Intrepid Questions

Get answers to questions about your Dodge Intrepid at RepairPal. Find solutions, diagnose problems and get back on the road.

Refine by vehicle
×
Choose your vehicle
828
questions

I am wondering if anyone else has had this problem. I did the O2 and cam shaft sensor and was wondering if there is another sensor that needs to be done. The whole top of this engine has been redone so all of the gaskets are good. Other than this code the car runs like a top.

I believe I can change out the drivers side front door. I need to change out the front fender and is there anything I need to look for or do to make sure I change out them correctly? Thank you, CDHop

A week ago it went from first to second but now all we have is first and reverse tryed to change the tranny fluid and is still having the same problem it's not making any noises but during disassembly the ground was loose along with both battery terminals poped right off I'm not sure if it's the tranny or if something shorted out

Solenoid has been replaced but same issue????? Any more ideas???

Is there a certain technique to monitor sensors oc sensor,Catalyst sensors &Others to set themselves without driving 50+miles?

Could be the problem

Email me at cherylhartleb@yahoo.com

doesnt have abs

What could my problem be besides blown head gasket? Yes travelling 105mph and accidentally shifted my auto shift back into third gear and then heard a bang and lost all power and oil went everywhere. Tow truck had lots of oil on it as well. When I try to start it up it smokes and very rough engine movement and loud. Third gear very bad goin that fast I realize. Prior to that, no problems at all with heat gauge or oil pressure. Any ideas

Runs around 2000 rooms at 60 mph. Is this normal?

I only may drive total of 50 miles a week

The acuator won't blend heat I can't get hot air only cold

Can't tell how or when it starts, I just know it is a lot of oil. No mechanic seems to know what it is or where it's coming from. Does anyone here know?

It a pears to be coming out from behind the main pulley on front of motor. Any ideas as to what it could be?

Right side of motor. Found some wiring harness has a braket looks like it use too attach by the transmission or to the back of motor wires almost worn through. Cannot find coolant leak though. Help

when running the ac or heater they only blow out of the defrost. the positioner dial when turning the positioner dial from vents to floor or any positon the air only blows out the defrost. not sure if a hose is off or if actuators arent working or if somethings just stuck.

Did a compression test there is no compression also now it's backfiring a real loud backfire what could be the problem

It was driving perfectly fine, didnt run over anything, never had a problem before, it just cut out on me, any ideas?

i have coil packs from 2 diff,intrepids i need to know if the higher the#if it runs hotter,always if hotter the engine runs better...

Oil pump is bad

Hi Team,

Let me brief the issue.
Car battery got died a few weeks ago and I started it with Jump start and it runs and as soon I am putting it on Drive mode or leaving it idle it was getting stop...

Today I got a new battery and when I connected its terminal it started smoke from somewhere near by radiator or Alternator...

Request you to guide...