need to repair replace horns on my 300

On the display where it marks the mileage (of how many miles the car has run)it has a message it says (49of ) when I take the key off the ignition ant when the door is opened it shows the mileage of the car.

I just recently purched an 05 chrysler 300 limted with the 3.5 and yesterday when i was pulling out of i tight parking spot i had to keep putting the car in reverse and then drive and then reverse and then drive again and reverse one more time and when i put it into drive one last time it seemed to struggle make some kind of noise going in to gear and when i began gaining speed and brake right before coming to a full stop the car would like jerk to stop it did that a couple times so i turned the car and started it again and problem seemed to go away what mught be the issue?

did not have this problem until right after my last oil change.

When I turn the key on, a clicking noise starts and the ETC light stays on. The Battery seems OK.

replaced the pump in 2012 and hoses. Every winter the pressure hose pops off.

the car will not get warm

We replaced the thermostat but neither of the radiator fans come on. Car overheats so I can not drive it.

I had to boost my car off this morning. Now my signal lights, lights on bright nor windshield wipers don't work. Please help ASAP. Got to travel in the morning

I was told I didn't drive it enough and that made some sense and even with driving more, the battery went dead. The car does not have any recalls for this.

Also makes a whinning sound and engine light is on. This just started about 2 weeks ago. If you turn it off and back on, it will travel e few more miles and then the transmission stops working again.

Try to start and it just spins

my engine light came on and had check engine. I took to the shop and they fixed the coolant thermostat.As they were working on my car, they noticed a hairline crack in the motor.They did not fix it, they just told me they would monitor it from time to time.

I don't understand what could be the problem even the steering wheel adjustment that makes it go up and down doesn't work.

My car, a 2013 Chrysler 300 S (Glacier) with a 3.6L engine stays in AWD all the time and does not shift into RWD. I took it to the dealer, they said there were no codes found, except old one ESP. They said it meant nothing. Next day, I took the car to a local hotel’s heated garage and drove in circles about 1 mile on dry concrete at low speed, total time 40 min with breaks. The car still stayed in AWD. Car’s thermometer reading for ambient temp was 14* F all day long. The temp in the hotel garage was approximately 38*F.
I took the car back to the dealer. This time they updated BCM TEMP, created star case # XXX and kept the car in their shop overnight. They replaced temp sensor. Temp reading became 65*F. The dealer’s mechanic was driving the car in the shop but the car stayed in AWD. He wrote to Chrysler adviser that he noticed that when he put the car in neutral it changes to RWD but as soon as it put in drive it instantly changes to AWD. He was advised to REPLACE DTCM. Below is what was done:
Flash software for AMP, LBSS (?), BCM, PCM (I believe he meant DTCM).
On the service report it stated that now “AWD is working correctly. *Note that AWD will be active if outside temp is below 40* F (!!!!???), wipers are on or humidity is high (more then 20%), ESP off, and if the vehicle is in sport mode.” But when I came to get the car the problem was not fixed. The car started in RWD but the moment the mechanic began driving slowly the car jumped to AWD and started doing exactly the same as before: in neutral it changes to RWD but as soon as it was put in drive it instantly changes to AWD. The mechanic said that it is because of high humidity in the shop. I had to take the car home, it was New Year’s Eve but the service manager agreed that I could bring it back.
I am afraid that I will have to wait until spring, when the temperature is above 40*F, to verify that the car is shifting out of AWD and into RWD. Also, my manufacture’s warranty expires in March. Please advise me, if the highway is clear and dry but the temperature is about 30* F – should it be in AWD? (I have read the Owner’s Manuel.)