Close

Chevrolet Trailblazer Questions

Get answers to questions about your Chevrolet Trailblazer at RepairPal. Find solutions, diagnose problems and get back on the road.

Refine by vehicle
×
Choose your vehicle
No car image 94a1663db56199c5353592009e34aaa51078a2469bed068bb8d6f0ba43accf97
Get a Repair Estimate
Guaranteed by certified locations nationwide. Learn more
RepairPal estimates are guaranteed at over 1,700 quality certified locations nationwide. Learn more
1,286
questions

Can re-install factory unit,and is it possible this will fix problem?

Son just got 06 chevy trail blazer. Bought new stereo. Once I took out factory unit,tried installing new the security lock came on now truck won't start. Lights come on but nothing else. Csnt afford to take to dealership just trying to help son out.

Intermittent. A good whack on gear shift has worked.

03 trailblazer shifter moves but wont move

notice door and, window don't work light under dash board don't come on so I couldn't get a diagnosis test, also sound real bad when I crank it. when I remove the key from the ignition the truck kept running, then finally shut off. I think it may be Multi-function switch. need HELP

A strange knocking sound while driving but sounds like sewing machine idling sometimes quieter than other times

.

When it is cold, vehicle starts but when put in reverse it stalls. After warm up, 2-5 min, no problem. If put in drive when started, , no problem. No mechanic knows what the problem is. Help!

i have a 2005 Chevy trailblazer with 113000 miles and my mechanic told me that my trailblazer have a Bad valve and misfire #3 . is a recall on this suv ?

I have to turn off to able to drive and reduce power at 20mph

for my window door lock switch

Its the selenoid in the steering column that prevents the transmission from engaging. The shifter will move but the car stays in Park

Is there something I can buy to stop the leak?

If any one known please tell me cause it's coming out very expensive out here where I live I go to auto parts and orally and it way to expensive and this started 5 month ago

once the car is on the wiper will start, i try to turn off but it will not go off or it will not stop unless the car is off or i take the fuse out.

My Trailblazer gages have start going crazy off and on. it looks like my battery is overcharging at these times. It never stalls but keeps going crazy until I shut it off and restart. It used to happen every few months . Now it has been everyday for 3 days.

disconnected battery post

Loss of power

I just replaced the battery at first it stayed crunk then I turned the air off then it cut off. Now it won't crank unless I tap the gas and it cuts off while driving when u stop

Can I fix it myself or is there a recall on it? I'm disabled and just bought this car in Feb. With 242000 miles on it. Since then tranny, problem s ac problems oil pressure drops to zero once in awhile and almost over heats. Help are they all tied together?

The car squeaks over bumps, especially noticed at low speeds, maybe can't tell when going faster due to road noise. Suspension seems tight and no squeaks when I push on the car and I have lubricated everything I can think of.

I have already checked the antenna connections and they seem to be tight.

Would it be better to just have a certified mechanic do it?

The oil light will say low oil pressure but the truck starts right up and oil pressure is normal. Only happens once in awhile in the past 8 years.

I can drive over larger bumps and not hear a thing.

Change oil light comes on every time I turn the car on, but goes off about 30 secs, even after getting oil changed.

Only works a little. Makes a crunching noise.

It cracks but wont start wait 10 to 20 then it starts right up then it's fine the rest of the day

I had checked oil and at the tip of dip stick it was coated (I mean coated like it had been dipped in liquid plastic and was orange) and the oil itself reaked was very orange in color and also reakes of fuel .

The heat blows all time can't change to cold the ac compressor running but still hot air and wwont switch over put new heat an air control switch in still same thing I'm lost it blows thru defrost an floor but constant heat all time didn't do it till had transmission built is there something they left off or didnt reconnect?

Also my car starts intermittently when I pull on the bright lights on the multi-purpose switch the car will start sometimes