207
questions

i have tried several stations so that is not the issue this has been going on for months and i need to get this fixed due to a big trip coming up next month

Last winter parked my vehicle first outside, then inside, vehicle sat for a while, wouldn't start. put treatment in gas, still wouldn't fire. Bought some parts to change out, debating on junking the car out. Bought a coil, rotor, module and cap. Started out by changing the coil as the spark was very faint by checking with a spark plug. Changed out coil and started right up. Ran for about 3 minutes and then instantly died.
Just wondering what is causing this, tried checking the new coil the same way and found no spark. Just wondering if I bought a bad coil, if there is another problem that is causing this coil to go bad?

how do I engage the 4 wheel high on a 1994 Chevrolet s10 Blazer am I supposed to be driving while doing this or am I supposed to stop and put it in neutral?

when I'm in neutral I hit the 4 wheel low and I can hear it engage.

What kind of oil should I use to change the transfer case fluid

just started one day (no changes made,(not even new gas...

The compressor clutch wont engage. When I went to try to manually engage the thing, I couldn't find any relays for it. If anyone could tell me where it might be, or how to manually engage it without one, that would be awesome.

my break pedal goes to the floor making stopping a bit difficult. my fluid is not low- there is no visible signs of fluid leaking any where. manual suggested to back up and hit breaks to make rear breaks adjust. this helps very little. any one else every experience this????

If so do I need to remove motor to replace them.

I have a 92 Chevy S10 Blazer. A few weeks ago it started stalling in idle, and has gotten worse. Now it stalls in idle and then when I try to turn it back on it will crank but won't start. When I turn the key to the on position, I can hear the fuel pump turn on. There is no check engine light and not giving any trouble codes besides 12 (everything is fine). Here is what I have done:

- replaced the MAP sensor
- replaced the throttle position sensor
- replaced the PCV valve
- replaced the fuel filter
- inspected all vacuum hoses, which are fine

I'm at a loss of what it could be. The next thing I was going to try is replacing the idle air control valve, but am not sure that will help.

Any help or advice would be greatly appreciated.

Thank you!

My oil will get overfull. it is not water. I did pull top part of intake and thought it to be a gas leak. On theleft side it was clean and had what apeered to be trans fluid in bottom. Right side was black with sut and oil build up.

driving the truck now has no power and dies out like the fuel pump isnt working properly but in idle runs fine and revs fine and I connected everything back properly

black smoke until I hit the throttle

I have replaced most vacuum lines but the line from the carb to the vapor canister when I take it off it does not change anything no difference?

we have pressure bled it, vacuum bled it, and bench bled it, still can't get the clutch to disengage...we also put in a whole new clutch pilot bearing and pressure plate...very frustrating!! What else can we do? We are ready to blow it up!!

i have a vortec engine

i need a picture or manual? please

it hits really hard like it has a shift kit maybe i just purchased it a week ago

was told front seal gone on it pours straight thru

I need to replace the rear transmission seal, how much would it cost

My truck is a Chevrolet s10 it has a new cluch but the other day I was driveing. And when I went to shift the cluch had no Presser and went straight to the floor I'm not sure what it is but I have the tools an everything to fix it I just don't know if it's the cluch it's self or something leading to it

any solutions that i can check i put high grade gas and try driving it but stills run a little rough

Sometimes it'll stall without putting it in drive. I can pull each plug wire off one at a time and it stalls,which makes me think each plug is firing. I recently replaced the coil. I cleaned the portal for the IAC and even replace the IAC. No change. This is a 4.3 V6 engine.

Sometimes it'll stall without putting it in drive. I can pull each plug wire off one at a time and it stalls,which makes me think each plug is firing. I recently replaced the coil. I cleaned the portal for the IAC and even replace the IAC. No change. This is a 4.3 V6 engine.

i replaced the fuel pump at the tank. but now still not run. i check fuel relay no power. can any one help me? yes i replaced the icu thinking tha was my problen and still dont have power at the fuel relay. please help.

fuel comes on changed fuel filter put on new coil does not appear to have spark or fuel.

Gas is good and clean and the two injectors work and fuel comes out when tring to start. All fuses good. It was running fine, parked it and tried to start it two days later. Would not start. I used started fluid, no change. No popping, no backfiring, does not try to hit on any cylinders when cranking.

im changing the bumper on my truck and cant find where the arm brackets attach to my truck...help please