33
questions

wipers don't close all the way

Every couple of secs car brakes by itself.

Was thinking about replacing the Brake Switch??

car has a shake when pulling away cold. shifts into second with a slip. car has slight shake until it warms up then runs well. Even when warm and you rev engine you fee a shake. New plugs, mass flow sensor and new coolant temp sensor

LED Temp Gage "Outdoors" no longer lights up. Also the display panel / computer shows right side passenger headlight "not working," but it DOES!

plus the back seat head rest wont go down using the automatic button and automatic door locks dont work. Is this a fuse problwm?

i noticed the car was low in the back when it sat. not big deal, fills up when i run. the car used to "hiss" when i would shut the door, now it doesnt. when i was detiailing it with aggressive power washer to underside, i came out the next morning and battery dead. charged it and sat in car when i turned it off. something in the radio area kept running for 5 minutes and then turned off. the power lock to the doors wont go down into the locked position. when i manually lock then press unlock on the for it takes 2 times for them to rise. trunk wont open either at the door switch, the fob or the latch at trunk...

It's not busted because it airs up sometime.. It goes down when I put it in reverse , then whn I put it in drive it comes back up and when I drive it for awhile it comes down again and doesn't come back up until it sits down for awhile can you tell me what's wrong with it thanx

Where is the fuse box located that has the fuses associated with the a/c system?

I have a 2004 Mercedes Benz S430, the battery was dead, I jump started, I went out but the next day I tried to started but it won't start, trying to jump start it nothing happen. I took the battery to the store that I'd bought it from, they charge it, come home, it would not start. It unlock the doors but the folded mirrors will not open when I open the doors, put the key in the ignition it would not turn or start the car. I change the remote battery, I still have the same problem. the car would not crank. Please help!!