I have checked the fuses. I didn't find one that was out. The fan is working or blowing. My A/C compressor turns on. It's very cold and I have run the engine to warm the car.

Of your vehicle? The noise is in the front left side.

while driving down the road the radio flashes off then comes back on at the same time the air bag light starts to flash and the dash gauges all stop working does anyone know what would cause this to happen?

It is blowing through the front of my car.

Transmission slipping under moderate torque

how o ou change the fuel gauge and do you need to change the sensor as well?

how o ou change the fuel gauge and do you need to change the sensor as well?

There is no spots under the Rodeo of oil leak and it is not smoking from the exhaust. It may occur after maybe 300-400 miles. When the oil gets low the Check Engine light flashes but doesn't stay on.

It started running rough and now won't run more than 5-10 mph. It seems to have a dead spot in the throttle and have changed the TPS sensor even though ALL sensors are reading good. It cranks and idles a little rough and it seems to only get gas at idle and at full throttle. Any suggestions?

Purchased this vehicle over this past weekend man tells us that it has weak battery shows dated 2005 ok. 1999 Isuzu Truck Rodeo 4WD 3.2L MFI DOHC 6cyl; we try to drive home and wow stops running. Check battery 11.4volts. ok in a pickle, head to closet auto zone and change batteries. New battery. wow car runs for an hour. same problem. Not the battery. Charged the battery and then replaced the alternator. I assumed my problem was solved. An hour later I'm in a fix again. Next solution; buddy tells me is that it is the computer, so here I charge battery and get a replacement computer. I give up. same problem.. car does not stay running. Now I need to reach out for help.

I have a 1999 isuzu rodeo i have fuel pouring out from in back of the engine when its runing its hard to tell were its coming from any ideal were it cause be coming from....

Truck runs well other than the check engine light and the loss of mpg.

I just replace the engine a few month's ago an it was runing fine until a yesterday now it's runing like it has a leak somewere an it's runimg rough in all gears.

How could I get that fixed?