I was driving my car down the road and it just quit and it won't start back up. The fuel pump turns on. checked the spark plugs and their's no spark. I've tried replacing the ignition spark module and that didn't work either. I just don't know what else to check. The parts are so expensive for this car and just wondering if anyone has any ideas.

Which is the rely for the power windows?

i bought the car it has 226,876 miles and the car runs very good. but the heater does not blow very warm air. and while sittin still the temp hand will raise and the heat gets better. but as soon as you go down the road the heat go back to cold basicly. i have checked the oil and the coolant there is no aparent mixture of either. but there is no loss of either. i thought that maybe the thermostst has been removed but i havent checked. what could be my problem

as i said i changed the oil and filter . ran car for about 20 miles parked it light did not come on the whole time. Then noticed oil leak at oil pressure switch for the light was leaking pretty good. So I want down to autozone put the one they gave me in now light and buzzer go off again above 2000 rpms. Oil pressure at normal temp is 2.5 bar and goes up with rpm. Maybe wrong switch? The one I took out is original equipment. says 1.6-2.0 bar on it. Maybe something in oil screen at oil pick up? I don't know because I have good oil pressure.

Thank You
Matt 95 Audi Quattro 90

what bar number do i need or does it make difference? got good oil pressure according to gauge. i have both light and gauge. maybe pinched wire? Dont think it is oil pump? dont know not mechanic

i changed oil to correct grade and KnN filter drove around and lights and dinging did not go off. When I got home noticed oil under car good size to. Found oil sending switch leaking so I replaced it with one i got from auto zone. Now light goes off and dinging again. do you need correct bar number for switch? I don't know what bar the one I got at autozone is? The one that came out says 1.6-2.0 bar. Still have good oil pressure. Only comes on above 2000 rpms. thank you

i need to know if it might be sensor and where is it. oil gauge still reads good pressure oil light sending unit?

At 24 below F, I tried to start the car. It turned over fine. After 8-10 seconds, I stopped, let out the clutch (which reacted really slow)and tried again. This time nothing happened. I had lights, radio ect, but nothing turned over when I turned the ignition. It almost seemed like a safety switch may have stuck or something from the cold. After a couple days when the weather was warmer, I tried again, and still nothing. Any ideas?

It is setting in its compartment but moves up and down.