Close

Audi A6 Questions

Get answers to your auto repair and car questions. Ask a mechanic for help and get back on the road.

Find questions for your car.
104
questions
Car drives perfect temp gauge is where it should be. Main dealer dont know and gave up
My 2013 Audi a6 service symbol is on. How much will it cost. I have 42k miles
Key fob won't work ignition was changed at aution
Hi i had my car detailed on Saturday. They cleaned the interior and shampooed the carpet. The key was left in the ignition - the car wasn't running - but all the doors were left open for aprox 2 hours while they worked inside. Then the alarm came on and lock down the car. We could not get the engine started. I could use the key to lock and unlock the door, open and close the windows but that's all i could do. What would have cause this to happen?

Thank you.

Sheila
No light on buttons for mmi mmi screen is black no music no navigation will not stay on or work lights up for 3sec parking brake symbol on
When I drove my car home and put it in park, I then tried to put it in reverse and could not move my shifter until I turned the engine off and when I put it back in park again it locked and now it is stuck in park and I do not have a repair diagram
or manual for it and there is nothing on the utub, for this this year and model 96 Audi A6 wagon.
So i took the family out for the day to a location a hour away and had to use the sat nav. It got us there fine. Problem is on way home it was stuck at the location! I entered the postcode to go home. It said route being calculated and i selected the first option of distance. Only to notice it was not guiding me! Managed to get home by followi g sign posts and did the 3 button rest and also the MMI sat nav reset but still it thinks im at that location even tho im at home! Its stressing me right out now as i jave no clue about what to do and how to fix. Please help.
My 'turn off your engine and check coolant' warning light keeps coming on just a few days after adding coolant. I read it can be leaks but I can't find any leaks.
when the ignition is on the temperature reaches to 90. the coolant level is at max. water pump is working fine. temperature sensor is working fine.
what is the reason for this problem. kindly advise . the car reached 195000 km.
had converts 2 ea. replaced all 4 o2 sensors replaced w/Audi ones 3 times still have o2 sensor faults that , saying too high resistance and short to b+ never changed . the Audi garage can't figure it out so can anyone help thanks mike
Parked on slight incline. When entered car 10 minutes later, key would not turn in ignition. Tried turning steering wheel and moving gear shift. Nothing moves.
The yellow side lights come on but thats it dont know where the ecu fuse is either .
Get an estimate and never overpay again
RepairPal guarantees your repair will be done right.