4x4blazergirl

Rookie
45 points
Recent Activity

Question Asked: Why wont my truck start. ( Its actually an 87)
July 16, 2012, 05:08 PM
I have 87 ford ranger 2wd 4cy 5 speed. 177000/ runs great most of the time. cut of while driving the other day, turns over but wont crank!! what could it be? already replaced coil...
Question Asked: does the electric cooling fan automatically come on when engine is running?
February 27, 2012, 08:32 AM
this morning i tried the heater for the first time for about 30 mins and then turned it off well 30 mins later its starts overheating but the gauge says its cool and now its leaking coolant
Question Asked: Why isnt 4x4 engaging?? I have put it in neutral, and then put it in 4x4.
December 31, 2011, 02:33 PM
I need to know why when I put it in 4x4 Low, it will not move when put back in drive.
Question Asked: Why do i have to put it in reverse before 4X4 kicks in.
December 28, 2011, 10:52 AM
I have to back up before my 4x4 engages/
Question Asked: Where are the fusible links on a 91 s10 blazer?
December 25, 2011, 02:17 PM
THe digital dash is not working, this may be the problem. Would like to check it.
Question Asked: What would cause the digital dash to fail? Other than a fuse?
December 25, 2011, 02:08 PM
We tried a fuse, but thats not the problem.
Question Asked: How to Replace the Head gasket in my 91 s10 blazer with a 4.3L V6
November 14, 2011, 07:05 AM
I am having trouble removing the cylinder head.Does each come off on its own? Or do they come off together?
Question Asked: Whats wrong with my truck?
November 09, 2011, 12:28 PM
I have a 1991 S10 Blazer 4x4, with a 4.3L V6.. it has 193000 miles on it, but it has been well kept up. It was running just fine until one day recently I was drving down the highway and it started jumping. Then a few days later the blazer, began popping and jumping very badly. It wouldnt stay started if I took my foot off the gas. Now it has a VERY rough idle, where the entire truck rattles and shakes..I cannot start it and move it, because just as soon as i take my foot off the gas, it begins to sputter then dies.In the middle of all this it also overheats, and smokes after running for ten minutes or so...Which it never did before the sputtering, and jumping,etc... I have had this vehicle for two months and it never did this until just a couple days ago.It was a strong running truck. I would really like to fix it because it is my only transportation. I have no idea what it could be. I know that it was given an oil change, but we have since had to have more oil put in it beca use the oil filter housing has a hairline crack in it which causes it to leak.. The only other problem I have is a faulty gasket on the transmission pan... But it was runnning great until all of this came about...
No activities found
No activities found
No activities found
No activities found