stackzeg6

Rookie
35 points
Recent Activity

Question Asked: i got the car to run... i drove for a few then stalled
April 23, 2009, 10:20 PM
so i did what u said auto tech pat.....checked voltage and u put me in the right directon......so after running some voltage test, i ended up at the ignition switch....i followed the wires down to the fuse box... i noticed that one of the fuses was blown. it was number the number 2 slot in the interior fuse box.....the owners manual states {15A acg(ig)}. i replaced the fuse and the car started.... i drove it around the block, it was good. came back .........drove it again and it shut off on me, it turned right back on and i got it home......sat for a while thinking.(maybe just a fluke....) check around that fuse was still good..... so i turn it on again so i can goto work, as soon as i pulled out .....boom it cut of again. did not turn back on... just keep turning and turning.....left it home and went to work.......7 hours later i get home from work, and the car turns on wit no problem........whats goin on!!!
Question Asked: CHECKED VOLTAGE TO THE DITRIBUTOR(GOOD) STILL WONT START
April 23, 2009, 10:12 AM
I CHECK FOR VOLTAGE I GOT IT.......I NOTICE THAT THE CHECK ENGINE LIGHT STAYS ON......ISN'T IT SUPPOSE TO SHUT OFF THEN TUN BACK ON....ALSO I NOTICE THAT I DONT HEAR THE FUEL PUMP HUMMIN OR THE MAIN RELAY CLICKIN.... ANY IDEAS
Question Asked: car turns over, but no spark?
April 22, 2009, 08:48 PM
i'm not gettin any power to the coil.....i checked for voltage on the blk and yellow wire coming from the car and i got nothing... any ideas of what can be the problem
No activities found
No activities found
No activities found
No activities found