52 points
Recent Activity

Question Asked: rough idle, bucking/jerk as it is driven
March 06, 2010, 03:52 PM
No trouble codes,so it's mechanical, replaced spk plgs, wires, rotor and dist, fuel filter. Missfire still there. No arc of spark either.Sprayed carb cleaner around intake man. no change.....what next ?
Question Asked: front end crash, now won't start
April 26, 2009, 10:28 AM
Is there a crash sensor that needs re-setting ?
Question Asked: control arm/swaybar link loose at strut bracket
April 23, 2009, 09:58 AM
Can a control arm link be replaced ? Nut apparently became loose and backed off of top link to strut/coil bracket . Still on, but threads are flattened and nut can't be tightened.
Question Asked: How do I diagnose a very high idle speed problem
April 22, 2009, 09:06 AM
Idle on start is up to 2500rpm, then down to 1200rpm. I don't find any vaccum leak. Idle is 900 to 1000 RPM in gear , warm motor!!!
Question Answered: What do i need to do to fix a random misfire?
January 27, 2015, 04:29 AM
This could be fuel pressure related. Pull vaccum hose from top of fuel pressure regulator while engine running. Wait at least 3 minutes to see if fuel comes out of the port or hose end. This solved my hard start issue on my 02 grand am 3.4 after I changed the FPR.
Question Answered: why my signal lights to go out & stop working sometime but hazards lights work
December 05, 2014, 03:42 AM
Same problem with my 2002 Grand Am. I have to push hazard light switch, then turn signal, turn off hazard, and turn signal is working. Sometimes will fix turn signal for an extended time.
Problem Reported: No Start Due to Failed Passlock Sensor
September 15, 2010, 10:08 PM
<p>The passlock sensor in the <a id="ce_87" class="ct_glossary tooltip" href="/ignition-lock-assembly">ignition lock cylinder</a> may fail causing an anti-theft system fault and a no start condition. Our technicians tell us that the ignition lock cylinder should be replace to correct this condition.</p>
Problem Reported: "No Start" Due to Ignition Switch Failure
September 15, 2010, 10:08 PM
<p>The <a id="ce_9151" class="ct_glossary tooltip" href="/ignition-switch">ignition switch</a> may fail causing a no start condition. This is not generally a theft system (<a rel="nofollow" href="">passlock</a>) issue because the security light does not illuminate or flash.</p>
No activities found
No activities found