96Ford f350 needs water removed from gas tank

Except my gear lites

Checked relays and fuses, all good. A/C has pressure as just filled before this problem.

Only noticed it a week ago and worried it will spit the belt off

When the emergency brake is released and the gear is in drive, it beeps for about 5-10 seconds at a time. It's really getting annoying every time I pull off. Can someone help me with this?

I don't know the specific diagnostic code but they said it was the air intake sensor. A new one was put on and they cleared the car computer but the next day the check engine light came on again. I took it back in an they said it was throwing the same code but it said pending.

digital odomoder is not working,completely black.All other lights on the instament panel are working except that one

When driving/accelerating only.When in idle or park no noise is heard.It is def from front end can hear like a grinding noise and feel the vibration of the grinding on the floor under my feet when driving

i found the high side pressure switch under the air breather, i looked on the fire wall but still cant find the low side pressure switch. "i need a picture"

ignition key changed... cylinder removed and security wires (3) now engine starts as soon as battery connected..does the computer have to be reset....how

Where can I buy them.. I can not find them in any auto store.

My car has the red BRAKE light on and most people have said that the emergency brake sensor is either not working or broken. If anyone can tell me where it is (a picture of what it looks like would also help if ya got it) I think that it is obviously where the emergency brake is...but it is hard to see. thanks in advance

The brake red warning light goes on randomly,,I did notice the emergency brake seems to go to the floor when i press it but, otherwise the brakes work fine. A few times I noticed the brake pedal jump slightly when I pushed it down,,,this happened only twice in the past, been cold out..help

My car seems to start to overheat when in traffic, I recently replaced the coolant reservoir with new one because of same problem but, still heats up. I replaced the thermostat last summer and the fuse for the 2 fans in good (the fans come on randomly-not sure what makes them go on. The cars heat is good, AC fair in summer. coolant level good. New coolant, radiator and condenser replaced about a year ago,, It seems to rise to about the 3/4 mark till it makes me nervous and I blast the heat. anyone????