Close

1993 Honda Prelude Questions

Get answers to your auto repair and car questions. Ask a mechanic for help and get back on the road.

Find questions for your car.
Hello i just bought a 93 prelude S 2.2L engine 5 speed my first issue is my turn signals when i use the right signal the engine surges the turn signal indecator blinks and gets dim and eventually blows the fuse ive noticed also that when my air conditioner is on the right signal light blinks with the little green light on my ac button the left signal is fine it doesnt do anything weird my second issue is with my headlights the right headlight keeps blowing its fuse the high beam indecator is always on and when i try to turn it off the indecator just gets brighter i have replaced the turn signal switch and alternator and battery but nothing so far has resolved my issues can anyone tell me whats going on thank you
Is the shifting forks broke
Was blocking left lane on fwy. Police pushed me to safety. The only way to get shifter out of park is to use the Shiftlock Release. Does anyone have a clue?













t
It happens several times a day i replaced master cylinder and brake hose and still same problem
I've replaced the pvc valve-It wasn't completely clogged, bot a new one shouldn't have hurt things, it seems to be doing it a little more often. Where to next? EGR, fuel filter, vacuum lines (is there an easy, laymans way to check & where to start)?
What is this caused by and how much is the repair?
The ignition will turn with the key but its acting like it has no battery power to it. When the key is turned off, the steering wheel stays unlocked and turns. It won't even roll start. I've been told it could be the switch, or the lock cylinder, or the harness could be bad. can someone please tell me which it is or what it really is? Thanks.
Feels like there is no resistence behind the button.
2.2 Prelude SOHC shuts off while driving. Replaced ICM and it was fine for about a month then I had the same problem again Some say ignition switch, others say bad ICM, i don't have a clue as to what the problem is. Can anyone give me some insight???
Never a problem before. Just happened.
I tried to push it in neutral doesn't move. I think it may be the shift cable but I'm not sure need help.
I adjusted the valves by what it says under the hood and its still ticking, not as bad but not like it was before. what would be the problem(s)? what is the best solution(s) to fix or parts that would keep it from making the noise.
i have two oil leaks, coolant leak, and the car runs like a champ when its cold out but as soon as it gets hot outside runs sluggish and acts warm,,just doesnt overheat and the 4ws turns off i miss my 4ws and really want it to work...
Get an estimate and never overpay again
RepairPal guarantees your repair will be done right.