will not start on 1992 Lexus SC300

when my problem started I had turned off my car and it would not start like it was out of gas. the next day it started up and ran fine,untill i turned it off, then it would run for just seconds and die out. I let it set for a few month and had to replace the battery I figure I had reset the computer because it ran supper for about 2 months it was running after sitting over night until i turned it off, then it would just start for seconds it want. now it has gotten to the point where it only starts and runs for 10 to 15 seconds

by in Louisville, KY on October 06, 2009
4 answers
ANSWER by on October 08, 2009
Really, you need to have some one do a thorough inspection. I would start with a fuel pressure and volume check while the car is 'misbehaving'.
1 person likes thisFlag inappropiateReply
ANSWER by on January 14, 2011
did you fix this? because my lexus sc300 is doing the same thing. How did you fix this?
ANSWER by on February 14, 2011
check your fuel injectors
ANSWER by on July 09, 2013
fIND SOMEONE IWTH THE IGNITER CONTROL MODULE LOCATED JUST BEHIND THE FUSE BOX WITH WIRES RUNNING TO IT ITS IS ABOUT 3/4" THINK AND 3-4" PUGGED IN...iGNITER MAY BE BAD.
1 person likes thisFlag inappropiateReply
Related Items:
My kid ran the car out of gas, we pushed it to the gas station and refueled it, and now it just turns over, sounds like it wants to start, but will not engage. Could the computer need to be reset,...
I was unable to loosen the center bolt without turning crankshaft...any advice to keep crankshaft from turning?
this lexus went the battery went out of juice however, i went to the auto part store i picked up a new one i tried to start the engine nothing happens i cant open and close my locks either
My son was told that his engine was no good. The car will crank but will not start. I wanted to know what numbers to look for during a compression test.
i have a 92 sc300 2jzge its a manual can anyone give me advice on what to do whenever i step on the clutch an start the motor my car rolls forward and it in neutral and when i put it in gear it won...