» » »

Buick Q&A

Ask Your Question

1999 Buick Century Question: why does my blower motor only works on high in 1999 buick century replace motor

 

Question

ben43, Charlotte, NC, January 04, 2014, 08:31
 Rookie

what could be the problem,with it

2 Answers
Flag This
  • Answer #1

    G. T. Service Center (3059 Answers) , Stephenville, TX - (254) 638-3236
    ProfessorG January 04, 2014, 08:44
    Profile_thumbnail
     Master

    Manual temp controls or automatic.

    Reply
    Flag This
  • Answer #2

    Tires Too (129 Answers) , Londonderry, NH - (603) 473-4287
    tires too January 04, 2014, 12:46
     Journeyman

    Most likely cause is the blower motor resistor.

    Flag This
  • Reply

    pushrod, January 04, 2014, 13:01
    Profile_thumbnail
     Master

    Or blower module if AUTO clmate. As #1 ask!!!

    Flag This
  • Reply

    ProfessorG, January 04, 2014, 15:31
    Profile_thumbnail
     Master

    Thanks PR been out. Maybe temp sensor.

    Flag This
  • Reply

    pushrod, January 04, 2014, 15:35
    Profile_thumbnail
     Master

    Could be! Need to cover all bases for sure.

    Flag This
  • Reply

    ProfessorG, January 04, 2014, 15:39
    Profile_thumbnail
     Master

    You know just trying for more info first.

    Flag This
  • Reply

    pushrod, January 04, 2014, 15:47
    Profile_thumbnail
     Master

    Oh yeah! Gotcha. Sometimes that is what you have to do but then before the exchange can be completed, someone else has a idea. It's all good though. Could be just a resistor! I just had your back!!

    Flag This
  • Reply

    ProfessorG, January 04, 2014, 15:50
    Profile_thumbnail
     Master

    If manual yep. see u on top, about time.

    Flag This
  • Reply

    pushrod, January 04, 2014, 15:53
    Profile_thumbnail
     Master

    Been there before at times. Glad you sent that mail. Catch U later, got company.

    Reply
    Flag This