Profile_thumbnail
 Enthusiast

Enthusiast

59 points

More About Points »

Cityilu5

Chicago, IL

enjoy doing my own repairs and cruising down the highway in my beautiful caddy....


Recent Activity

Questions & Answers | Problem Reports | Reviews | Comments

Question Asked: 

I have a 5.7 V-8 4x4 with 208000 miles.No check engine light. It started to idle rough and the exhaust started to smell like gas. It would cut of when coming to a stop but would re-start. I pulled one spark plug and it smelled of gas. I replaced the spark plugs and wires, the distributor cap was good. I changed out the engine coolant temp. sensor. Now i have a good idle but i still smell gas out the exhaust.why do I still smell gas coming out exhaust? do I have an injector or fuel regulator problem?


Flag This
Question Asked: 

changed oil and two days late checked it and on the dip stick I have a caramel milky substance that mixed with my oil. once the truck warms up the exhaust changes to a light gray...do I have a blown gasket?


Flag This
Question Asked: 

Start up truck and I hear a squeaking noise from the engine compartment. When truck reaches operating temp. the squeaking stops. While squeaking when driving; as I come to a stop the squeaking stops, but when accelerating it comes back, but leaves when reaches operating temp.


Flag This
Question Asked: 

I have a 1990 De ville and the a/c unit needs to be recharged.The system runs but no hot air comes from the vents. I have no leaks. last year the heat worked fine with the exception that it wasn't very hot. Now I have no heat only cold air. Fuse(s) are good and I don't have a clue as to what's the matter, could someone assist me in getting heat?


Flag This
Question Asked: 

Got code e-49...cleaned throttle body and checked the hoses from the egr valves no leaks. car ran good for two months. now the problem is back.checked codes and e-49 came up again. I cleared the codes and got0.9.0 then 7.0..now when I drive it seems like I have the cruise control on. it will hold the speed of 30mph and i don't even have my foot on the gas. should i replace the diverter valve and the egr valve?


Flag This
Question Asked: 

I have no codes flashing nor a check or service light on.while in park i can press the gas and I hear no ticking sound coming from the engine.when I put it in drive and press the gas pedal I hear a clicking noise as I accelerate. just turning the wheels left and right I hear no clicking noise(in park).only when I give it gas in drive that i will hear this clicking noise. what is causing this?


Flag This
Question Asked: 

replaced the coil,module,rotor,distributor,wireset,spark plugs; however,the reading on the volt meter drops from 13.5 to 13 volts and the car starts to run sluggish.also the daytime running lights drains the battery so I keep them off. Is my voltage reg.going bad? I can wait an hr and the volt meter is back to 13.5, but ten mins of driving it drops again.


Flag This
Answer Ranks