» » »

Acura Q&A

Ask Your Question

1998 Acura TL Question: speed sensor quit working, has input and output which do i replace

 

Question

sbaker, Jackson, MS, November 08, 2012, 18:46
 Rookie

speed sensor quit working

3 Answers
Flag This
  • Answer #1

    November 09, 2012, 02:12
    Profile_thumbnail
     Master

    WHAT IS THE PROBLEM SPEEDO. NOT WORKING? WHY DO YOU SAY THE SENSOR QUIT WORKING?

    Reply
    Flag This
  • Answer #2

    November 09, 2012, 09:21
    Profile_thumbnail
     Master

    get another speed sensor

    Reply
    Flag This
  • Answer #3

    November 11, 2012, 19:52
     Master

    If you tested and have 'input and output' what readings are leading you to believe it's the sensor? How many did you test , in order to ask 'which do I replace?'?

    Flag This
  • Reply

    sbaker, November 12, 2012, 05:09
     Rookie

    I did a scan i don't have the code with me left it at home, it has an input and output but i don't know which to replace,

    Flag This
  • Reply

    ziptie12, November 12, 2012, 19:13
     Master

    replace both.

    Flag This
  • Reply

    sbaker, November 13, 2012, 04:48
     Rookie

    The code was P1791

    Flag This
  • Reply

    pushrod, November 13, 2012, 07:21
    Profile_thumbnail
     Master

    Speed sensor is output. Is speedo. working? Have you checked the connector?

    Flag This
  • Reply

    sbaker, November 13, 2012, 08:27
     Rookie

    the speedo is not working, the connector has been checked

    Flag This
  • Reply

    pushrod, November 13, 2012, 14:42
    Profile_thumbnail
     Master

    That is what i ask in the first place about the odometer, So now your question has been answered.

    Reply
    Flag This