2003 Dodge Ram 1500 Q&A

2003 Dodge Ram 1500 Question: running rough

i replaced the o2 sensors and plugs an wires and the check engine light is still on it says 1/1 o2sensor high voltage to circuit what else could be wrong -
Answer 1
it depends. if it is a heater circuit, you may have replaced the correct sensor, there are 4 sensors, 2 upstream and 2 downstream, but the circuit is protected by a heater fuse which may have blown in the process. Roy -
Comment 1
Where is the heater fuse and is it hard to change? What I mean is, is it in the fuse box in the engine or is it an inline fuse? -
Comment 2
it is in the fuse box. if it was blown, more than one heater would not be working. Roy -
Related Items:
...l!! But, when I drive it in reverse gear, the engine runs smooth and fine...No back fire or running rough!!! My truck has been parked for about a month now, because of this problem, I had a complet...
My truck idle runs a little rough. When I accelerate i feel it get a little more rough. Once im up to speed it smooths out. I replaced plugs, PVC valve and removed each plug wire while engine was...
when truck starts, and it starts-up well, it runs about 1 minute and shuts down.
i keep getting this code p0300. i have 125k on the truck i changed plugs and wires first.then i got a code p0305 i drove the truck for about an hour then the code was back to p0300. i switched coil...
my engine was switched out because bearing parts were found in my oil pan during routine change.another engine w/ same miles(95000)was installed.Initially truck ran beautiful. At around 1000 miles...