615
questions

I have tried removing the Glove Box but all I find is a large bracket that when the bolts are removed will not come out.

sometimes it works just fine but other times it won't come on at all. once during the winter it came on after about 20 minutes of driving but I had just hit a bump in the road, don't know if that had anything to do with it. any suggestions ?

All actuators work, all vents blow just fine, ac is fully charged.. when I shut the air off for a second as it quits blowing the air gets cold. When the system is shut off, I can frequently hear what sound like a door or Actuator still moving but just a fraction of an inch and back. I've watched it but when turn the system on it moves fine. I don't think that has anything to do with it unless the door is stuck I guess. So hard to explain.

I drained out and replaces all rear lights and don't know what to try next...

My 96 bonneville is misfireing around town runs great on interstate we have replaced coil pack, and brain ,alternator, plugs, and wires, fuel filter, it's backfirieing ,popping ,jerking when Gas is pressed.what could it be causing this problem.thank you.

The speed can be adjusted but they won't shut off

I started having this issue about a month ago. The car cut off as I was parking, I thought I had cut the wheel to much but when I came back out it still would not start. I tried jumping it, replaced the fuel filter and pump. Each time a repair has been made it starts and will run for the duration the car is turned on but if you turn it off and it sits for a few hours, it will not start again. I think I failed to mention all my problems started when the brakes went bad and I started getting the brake warning on the dash. I had that fixed and now this issue. Can someone please help, it's the only vehicle I have and I need to get back and forth to work.

I started having this issue about a month ago. The car cut off as I was parking, I thought I had cut the wheel to much but when I came back out it still would not start. I tried jumping it, replaced the fuel filter and pump. Each time a repair has been made it starts and will run for the duration the car is turned on but if you turn it off and it sits for a few hours, it will not start again. I think I failed to mention all my problems started when the brakes went bad and I started getting the brake warning on the dash. I had that fixed and now this issue. Can someone please help, it's the only vehicle I have and I need to get back and forth to work.

I read my manuel and the parking brake has been release but the light stays on

I've had several people look at it. Not the oil, not a piston. Two people said could be a broke flywheel but my car still starts and drives. They also said the noise is not coming from the engine. The other two people said it's the motor and I'm out of a car. Any ideas what this could be?

When I turn the steerining wheel there's a loud squeaking noise. Then I'm told I need fluid but then we can't find where to put like with the brake fluid, oil, ect. Please help.

Someone told me that the drivers side door module needs to be replaced and he said it was going to cost six hundred dollars does that sound right?

Fuel. Then car died and wont start back. When cranking it seems to turn Over faster as if it jumped time.

Lights will come on if I do it manually but not automatically with opening door or unlocking doors. I bought the correct harness for car.

All lines on old fuel pump are unhooked. But the retainer ring is rusted and I cant get it to budge to lift old pump out. Any suggestions?

I've had this problem for over a year now. sometimes car idle smoothly, others it chugs hard, almost stalls itself out/ battery fluctuates. When accelerating easy it runs normal. when accelerating heavy there is a loud chirping/ squeeking noise, then the engine shakes violently, and has very little power. Replaces MAF sensor/ air filter one year ago. Spark plugs/ fuel filter 2 years ago.

interior lights and sunroof do not work either. happened all at once parked car came back a week later locks, interior lights, sunroof seem to have no power

Brake, anti lock, & anti traction on dash are on.

tried another relay still same results what else could be my problem checked purple wire for a open it checked out ok

Change Trans oil and filter

Not sure the cause

Ive tried everything turniing the key on fo 10 minutes to reset,lock the doors with remote and unlocking with key,tried tieing cables together for reset and security light still flashes and car wontstill wont start